Ha kiderülne, hogy 14 évesen rákod van, és 2 éved van vissza az életedből, hogyan töltenéd ezt az időt?
Úgy , hogy majd sokáig emlékezzenek rám (sok sok boldog élmény miatt )
nem vagyok orvos , de szerintem a 2 évnél tovább is élhetsz . a rákból még meg is lehet gyógyulni :) . fontos az optimizmus .
sok természetes gyógymód is van a rák ellen , pl. egyes gombafajták stb. , nézz utána
Bár korai még Neked, sőt illegális de a marihuana szívása is enyhíti az esetleges fájdalmaidat.
Egyébként ha pénzed engedi legalább Magyarországot járjad körbe.
Teljesíteném az álmaimat (már amit lehet)
Körbeutaznám a világot a családommal(bár elég sokba kerülne)
A szeretteimmel nagyon sokat lennék együtt
És persze megpróbálnék optimista maradni/lenni (most nem vagyok az)
14/l voltam
Becsábítanék és megdugnék minden lányt, akire kedvem / adottságom lenne, kipróbálnám az összes drogot, amihez hozzá tudnék férni, majd magamra robbantanék egy híres épületet, hogy emlékezzenek rám.
14/F, és tudom, isteni a tervem (H)
Csinálnék egy szerverbest karit wow-on és még 3 másik mmorpg-n.
Viccet félretéve, ilyen biztos nem lennék. Szinte minden nap barátaimmal lennék, pörögnék folyamatosan, 2 év alatt szeretném kiélvezni azt, amit nem tehetek a következő 40-60 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!