Ha kiderülne, hogy 14 évesen rákod van, és 2 éved van vissza az életedből, hogyan töltenéd ezt az időt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 16:08
11/19 A kérdező kommentje:
és te lennél az első 60% akit agyonlőnék
2010. jún. 2. 19:18
12/19 anonim válasza:
fogalmam sincs..
szerintem amit nem tettem biztos h megtenném élvezném amíg csak lehet
13/19 anonim válasza:
Hát én ki íratkoznék a suliból mert akkor már minek ha meghalok...Járkálnék a világban, kihasználnám az időt, hogy jobban megismerjem az országokat...
15/19 anonim válasza:
14 évesen rák? Elég rémisztő. Mára már olyan fejlett az orvostudomány hogy tudnak segíteni a rákosokon pl a lézertechnikával. Érdeklődj utána és ne az legyen a fejedben hogy meg fogsz halni két éven belűl, hanem legyél boldog és járj utána hogy hogy győzheted le a rákot. Sok sikert.
18/L
16/19 anonim válasza:
kerül amibe kerül bevallaná az érzelmit egy személynek akit még csak 1x láttam. és ezután sokat lennék vele ha viszonozza, ha meg nem akkor meg a többi szeretteimmel lennék sokat.
17/19 anonim válasza:
:'o(
körbeutaznám a világot egy hátizsákkal és szerelmet vallanék.
18/19 anonim válasza:
a rák kezelése mindenekelőtt sebészi , utána kemoterápia v. radioterápia... a lézerkezelés valahol a legutolsók között jöhet szóba
19/19 anonim válasza:
Miért halnál meg?! A mai orvostudomány mindent tud. A szüleid nem járnak utána, hogy hogyan segíthetnek a gyerekükön mert ha nem akkor elég pocsék szüleid lehetnek...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!