Ha kiderülne, hogy már csak 10 perced van hátra az életedből, de ez alatt a 10 perc alatt megcsinálhatod azt, amit nagyon szerettél volna egész életedben, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 16:35
1/21 anonim válasza:
10perc nem sok :S ha lenne mondjuk egy óra, szeretkeznék egyet a ****vel, aztán elszívnék egy spanglit.
10perc, hááát elbúcsúznék a szüleimtől, meg a tesóimtól, aztán leülnék, és nézném a tv.-t
2/21 anonim válasza:
Lefeküdnék azzal a sráccal, akibe hónapok óta reménytelenül szerelmes vagyok. Bár 10 perc nem sok, de ha csak annyi van...
3/21 anonim válasza:
Hát így ebben a formában, hogy 10 perc van hátra és késsz, akkor elbúcsúznék a szeretteimtől... nem valami "nagy szám", de ez lenne a legfontosabb...
Viszont, ha az a 10 perc bármilyen "élmény" lehetne... mindenféle előzmény és "következmény" nélkül... akkor szeretném érezni, milyen mikor először fogom a kezembe a kisbabám...
nincs babám és még nem is akarok.. no és persze istenments, hogy itt hagyjak egyet úgy, hogy meghalok... de ez az az élmény, ami nélkül nem akarok meghalni!
4/21 anonim válasza:
10 perc alatt? Felhívnám Őt, és megmondanám neki, hogy nagyon hiányzik, és hogy találkozunk legközelebb egy jobb életben. Utána megkönnyebbülnék, hogy nem kell többé elviselnem ezt a szétesett családot, amivé vált főleg apám miatt.
5/21 anonim válasza:
Írnék egy búcsúlevelet, amiben mindenkitől elköszönnék, aki fontos volt az életemben és megbocsátanék mindenkinek, aki megbántott, valamint bocsánatot kérnék attól, akit én bántottam meg.
6/21 anonim válasza:
Elbúcsúznék 1-2 embertől. És szeretnék egy jót szeretkezni,orgazmussal a végén.
7/21 anonim válasza:
hát nem tudom még csak 16 éves leszek ne akarjak már meghalni de tuti hogy arra fordítanám a 10 percet h az ismerőseimtől, SZERETTEIMTŐL elbúcsúzzak mert nekem ők a legfontosabbak értük bármit megadnék és ha maradna a 10 percből búcsúzkodás után időm akkor ha már itt tartunk teleportálhatnának Torinóba és a Delle Alphi-ban(felújítás alatt jelenleg) 1 kézfogás Del Pieroval. ez lenne az én utolsó 10 percem
8/21 anonim válasza:
Megmondanám egy bizonyos lánynak hogy reménytelenül szeretem..és soha, de soha nem fogom elfelejteni
9/21 anonim válasza:
szeretnék a hátralévő 10 percben kipróbálni egy kobozt, és egy tekerőt, megölelni egy barátomat Szigetváron aztán Tímáron. és megköszönni nekik mindent. elbúcsúznék a családomtól, közeli ismerőseimtől és megbocsátanék mindenkinek akik az életem folyamán annyi roszat tettek nekem.
10/21 anonim válasza:
elbúcsúznék azoktól akik nekem fontosak (csak telefonon mert több időm nem lenne) majd találkoznék azzal a lánnyal akit szeretek és elmondanm neki és átölelném...majd fél percel a bizonyos halál elött kiugranék egy repülőröl és úgy zuhannék bele a földbe a 10ik percben...(minden álmom az ejtőernyőzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!