Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha kiderülne, hogy már csak...

Ha kiderülne, hogy már csak 10 perced van hátra az életedből, de ez alatt a 10 perc alatt megcsinálhatod azt, amit nagyon szerettél volna egész életedben, mi lenne az?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 16:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

10perc nem sok :S ha lenne mondjuk egy óra, szeretkeznék egyet a ****vel, aztán elszívnék egy spanglit.

10perc, hááát elbúcsúznék a szüleimtől, meg a tesóimtól, aztán leülnék, és nézném a tv.-t

2009. febr. 9. 16:46
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Lefeküdnék azzal a sráccal, akibe hónapok óta reménytelenül szerelmes vagyok. Bár 10 perc nem sok, de ha csak annyi van...
2009. febr. 9. 16:47
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát így ebben a formában, hogy 10 perc van hátra és késsz, akkor elbúcsúznék a szeretteimtől... nem valami "nagy szám", de ez lenne a legfontosabb...

Viszont, ha az a 10 perc bármilyen "élmény" lehetne... mindenféle előzmény és "következmény" nélkül... akkor szeretném érezni, milyen mikor először fogom a kezembe a kisbabám...

nincs babám és még nem is akarok.. no és persze istenments, hogy itt hagyjak egyet úgy, hogy meghalok... de ez az az élmény, ami nélkül nem akarok meghalni!

2009. febr. 9. 17:20
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
10 perc alatt? Felhívnám Őt, és megmondanám neki, hogy nagyon hiányzik, és hogy találkozunk legközelebb egy jobb életben. Utána megkönnyebbülnék, hogy nem kell többé elviselnem ezt a szétesett családot, amivé vált főleg apám miatt.
2009. febr. 9. 17:20
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Írnék egy búcsúlevelet, amiben mindenkitől elköszönnék, aki fontos volt az életemben és megbocsátanék mindenkinek, aki megbántott, valamint bocsánatot kérnék attól, akit én bántottam meg.
2009. febr. 9. 18:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Elbúcsúznék 1-2 embertől. És szeretnék egy jót szeretkezni,orgazmussal a végén.
2009. febr. 9. 18:29
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom még csak 16 éves leszek ne akarjak már meghalni de tuti hogy arra fordítanám a 10 percet h az ismerőseimtől, SZERETTEIMTŐL elbúcsúzzak mert nekem ők a legfontosabbak értük bármit megadnék és ha maradna a 10 percből búcsúzkodás után időm akkor ha már itt tartunk teleportálhatnának Torinóba és a Delle Alphi-ban(felújítás alatt jelenleg) 1 kézfogás Del Pieroval. ez lenne az én utolsó 10 percem
2009. febr. 9. 18:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám egy bizonyos lánynak hogy reménytelenül szeretem..és soha, de soha nem fogom elfelejteni
2009. febr. 9. 19:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
szeretnék a hátralévő 10 percben kipróbálni egy kobozt, és egy tekerőt, megölelni egy barátomat Szigetváron aztán Tímáron. és megköszönni nekik mindent. elbúcsúznék a családomtól, közeli ismerőseimtől és megbocsátanék mindenkinek akik az életem folyamán annyi roszat tettek nekem.
2009. febr. 9. 21:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
elbúcsúznék azoktól akik nekem fontosak (csak telefonon mert több időm nem lenne) majd találkoznék azzal a lánnyal akit szeretek és elmondanm neki és átölelném...majd fél percel a bizonyos halál elött kiugranék egy repülőröl és úgy zuhannék bele a földbe a 10ik percben...(minden álmom az ejtőernyőzés)
2009. febr. 9. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!