Ha kiderülne, hogy már csak 10 perced van hátra az életedből, de ez alatt a 10 perc alatt megcsinálhatod azt, amit nagyon szerettél volna egész életedben, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 16:35
11/21 anonim válasza:
Mivel ezesetben a 10 perc fixen adott, így annyi embert vinnék magammal, amennyit csak tudok. Legalább lesz társaság odaát. :D
Amúgy komolyra fordítva: szerintem csak leülnék valahova (egy fa elé, vízesés mellé, hegytetőre, stb.) és elgondolkodnék a mindenség mibenlétén. Megpróbálnám kiélvezni az elmúlás minden pillanatát.
12/21 anonim válasza:
Türelmetlen ember lévén, én nem várnám meg a 10 percet. Gondolkodás nélül főbe lőném magam.
13/21 anonim válasza:
Utolsó(08:10)... De hülye vagy... :D :D
14/21 anonim válasza:
Mivel hogy van egy 3 hónapos babám....addig szeretgetném amíg tudom és közben azt kérném tőle sose felejtsen el
15/21 anonim válasza:
Az utolsó vagyok
és közeben a telefonban sírnék anyukámnak....és ölelném a férjem
de muszály elszomorítani mindenkit ilyen kérdéssel?!
16/21 anonim válasza:
Ha nem tetszik a kérdés, ne olvasd. Ez ennyire egyszerű. :))
Egyébként engem egyáltalán nem szomorított el a kérdés. Tehát b@romság az, hogy mindenkit elszomorít.
A muszáLY pedig valójában muszáJ.
17/21 anonim válasza:
10 perc nem sok :S am, én indulnék az elnökválasztáson! :D XD
18/21 anonim válasza:
Jól berúgnék, mert akkor két Istent látnék 10 perc múlva. :))))
19/21 anonim válasza:
10 perc nagyon kevés idő lenne. Valószinüleg ha megtudnám, hogy 10 percem van olyan sírógörcsöt kapnék, hogy meg se tudnék szólalni. Így nem tudnáék senkitől sem elköszönni... De ha még se sírnék akkor gyorsan elaludnék:)
20/21 anonim válasza:
10 perc? véglis 10 perc alatt meg lehet váltani a világot ;) de viccet félretéve megmondanám életem legfontosabb pasijának hogy más nem létezik az életemben és megcsókolnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!