Mit tennétek, ha kiderülne, hogy egy munkatársatok tudatosan keserítette meg az életetek/munkátok a munkahelyeteken, ami amúgy a családotok tulajdonában van?
Attól még ki tudjátok rugni, de nyilván jogi útra tereli az ügyet.
Ülj le vele és kérdezd meg tőle,hogy mondta-e azt valaha,hogy (vedd elő a beszélgetést és idézz) vagy azt,hogy (vedd elő és idézz). De ne mondd el neki kitől tudod vagy hogyan került a birtokodba.
Sarokba lesz szorítva ha a lelkiismerete engedi,hogy azt mondja,hogy NEM akkor nem veszitek vissza GYES után melózni.
Ez oké, de terhes...és a huszadik beültetésén van túl és nehezen maradt meg a baba...Nehogy már azt is a nyakamba varrja, hogy miattam vetélt el 20.szorra. Kitellik tőle.
?
Szia!
Én kismama és anyuka vagyok, így át tudom érezni, hogy egyébként mit érez, de ez akkor sem mentség és indok arra, hogy ne járjak el úgy, ahogyan a cég érdeke megköveteli.
Azért igyekeznék jó fej lenni, szembesíteném azokkal amiket mondott és kerek-perec megkérdezném, hogy akkor most szerinte mi legyen. A verzió: felmond. B verzió: közös megegyezéssel elválunk. C verzió: rendkívüli felmondással felmondok (a terhes nők védettsége csak a munkáltatói rendes felmondásra vonatkozik!). D verzió: nagyon-nagyon humánus vagyok, így felajánlom neki, hogy elmehet táppénzre, ha kifizeti maga után a járulékokat, így jogosult lesz majd mindenféle ellátásra, mert a munkaviszonya nem szűnik meg, de számítson arra, hogy a babázás után vissza nem jöhet.
el se tudom képzelni, hogy ilyen legyen aki 20-szor átesett beültetésen. Szerintem te fel sem tudod fogni miaz.
NEM KELLEMES ÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látom megfogtad a téma lényegét. Köszönöm és sajnálom, hogy csak ezt láttad meg benne. Gondolom te átestél ilyenen és sajnálom, ha megbántottalak.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!