Már éreztél ilyet, és mikor elmúlt utólag mit gondoltál?
Szóval amikor annyira boldog vagy, hogy azt gondolod, na most meghalhatnék nem érdekelne..
Én már éreztem így, annyira boldog voltam és egész. Egyszerűen semmi nem hiányzott az életemből, huh szív szorító vissza gondolni arra az érzésre! Már szinte fájt a boldogság! Nekem 1 hétig tartott, de addig úgy éreztem, hogy akár meg is halhatnék, mert akkor teljes volt az életem ehhez!
Utána viszont vagyis most.. Nem tudom, nagyon hiányzik az az érzés és tudom, hogy sokáig vagy akár soha nem fogom újra érezni.. De egy másik érzés is van bennem. NEM AKAROM ÚJRA ÉREZNI, mert akkor annyira teljes volt, hogy soha nem érezném ugyan azt.. Viszont ahogy az emlékeimben él, nem tudom miért gondoltam azt, hogy akár meg is halhatnék. Mert ugye nem tettem és most tudom, hogy mennyi minden vár rám, hisz fiatal vagyok, előttem egy hosszú hullámvölgyekkel teli élet.
Miért érzi azt az ember, hogy meghalhatna egy röpke pillanatért????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!