Éreztél már ilyet? Sz** a hangom pedig nagyon énekelnék, mit csináljak?
Figyelt kérdés
gyötörjem magam vagy fogadjam el vagy mi legyen?
gitározom és a hallásom az egész jó
2010. nov. 19. 21:18
1/5 anonim válasza:
ne törődj vele csak énekelj...ami eszed be jut...csak érezd jól magad...
2/5 anonim válasza:
Hát végül is a tehetségkutatók elején az olyan embereken szokott röhögni mindenki, aki azt hiszi, hogy tud énekelni, aztán mikor elkezdi fetreng mindenki...
Figyelj én nem tudok kenyeret sütni, szal inkább megveszem a boltba.
Énekelj, ha olyanod van, de ha mindenki röhög akkor sztem a saját érdekedben ne!
3/5 A kérdező kommentje:
:D jah, köszi a tippet
pont azért mondom mert nem vagyok olyan gyökér hogy szar hanggal megyek megasztárba ,hallom hogy valami nem jóXD
2010. nov. 19. 22:47
4/5 anonim válasza:
Az ember máshogy hallja a hangját, mint amilyen valójában...
5/5 anonim válasza:
nekem nagyon rosz hangom van de viszont ha egyedül vagyok éneklek mert jol érzem magam. de máshol nem probálkozok wele inkább. sztem ha teis jól érzed magad akkor nyugodtan énekelj csak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!