Mi a szép? Azok közül amiket eddigi pályafutásod alatt láttál, hallottál, éreztél mit tartasz szépnek?
amikor egy főnököm, aki átlátja az egész cég rendszerét, a legnagyobb agy a cégnél és mindemellett szerény, sőt zavarban van egy asszisztenstől is, és elfogadja, azt is, ha a takarító neki áll ötletekkel és nem érezteti, hogy mekkora hülyeségeket beszél a másik, ha késtem nem szidott le, szabályosan MEG KÉRT arra, hogy ne késsem, nem szégyellt tőlem megkérdezni egy billentyűparancsot, stb.
ilyen szintű intelligenciával még sehol nem találkoztam
és még egy:
egy tanfolyamon tanítottam, szedett-vedett felnőtteket, akiknek nincs szakmájuk, amolyan munkaügyis tanfolyamon
és amikor az egyik tanár bejött az órámra, óra után kiakadt azon, hogy haláli csend van nálam, hogy ilyen emberekkel akiknek nem is érdeke, hogy odafigyeljen, együtt tudok dolgozni
és mindezt úgy, hogy egyetlen egyszer sem fegyelmeztem senkit, csak kinyitottam a könyvet, írtam a táblára, leadtam, magyaráztam az anyagot
akkor voltam életem büszke igazán magamra
*helyesbítek:
elsőhöz: a végére még egy mondat: - ezen kívül
másodikhoz: *életemben először
ja és még az előző sztorihoz annyit, hogy a vizsgáztatók meg voltak lepődve milyen értelmes, szakmailag szépen megfogalmazott feleleteket kaptak, ami felülmúlta több évtized vizsgáztatásait és az egyik vizsgáztató aki meglepődött de nagyon ezen, mert ő buktatott meg annak idején a suliban elfogultságból.(beadtam úgy dolgozatot, hogy csak a nevem volt rajta, mert szóltam óra előtt hogy nem készültem, szeretném máskor megírni, de nem engedte - azért nem készültem-mert épp abortuszom volt-csak ezt nem mondtam, így mivel ez év elején volt utána már az összed dolgozatomat lepontozta, feleleteknél tankönyvben apró betűs megjegyzésekből kért számon, hogy már a kákán is csomót keressen) nos ő előtte vizsgázott az ÉN osztályom évtizedes átlagokat felülmúlva!
nos ilyen elégtétel az, ami igazán kielégít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!