Miért van minden szép lánynak legalább egy ronda barátnője?
Szerintem azért, mert ha pl. valaki szép de nincs önbizalma, de a barátnője sokkal rondább, akkor érzi hogy szép és ettől sokkal magabiztosabb lesz.
17/L
Nem mindenkinek van. De biztos, hogy van köze az önbizalomhoz. Én elég szép vagyok, de tinikoromban soha nem volt önbizalmam, hiába akart velem barátkozni bárki, ha szép volt, akkor nem barátkoztam vele. A barátnőim közül senki nem volt szép.
Ahogy felnőttem, megjött az önbizalmam is, kénytelen voltam "leépíteni" a régi barátnőimet, mert ahogy észrevették ezt, elkezdték aláásni az önbizalmam. Most pont nemrég jegyezte meg a párom, hogy milyen jó, az összes barátnőm jó csaj, mindig örül, ha arra jön haza, hogy itt ülünk a nappaliban :D
A hulyek valasztanak igy baratokat...
Nekem van mindenfele baratnom, az a lenyeg h jol el tudjunk dumalni, facsegni, partyzni, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!