Egy sovány és szép lánynak aki mellesleg okos, jó tanuló, lehet a legjobb barátnője egy duci és kevésbé szép lány, aki elég rosszul tanul?
de, egyidő múlva rosszul fogja érezni magát, de csak akkor ha elhanyagolja a sovány és szép lány őt.
Ha nem fog vele törődni, többet lóg másokkal.
Titokban féltékeny lesz, de ha okos akkor sosem fogja érzékeltetni.
Viszont hasonlókaliberű bnővel meg nem fogja jól érezni magát.
Szóval persze lehet barátság, de hogy milyen azt azért az is befolyásolja,hogy milyen az alaptermészetük.
Szerintem lehet. Gondolom elég fiatalok vagytok még. A duci lány is lefogyhat, a vékony is hízhat akár, a rossz tanulóból is lehet jó tanuló, stb.
Nekem a legjobb barátnőm nagyon vékony, nagyon csinos, gyönyörű, világ életében nagyon jó tanuló volt. Én sose voltam olyan vékony mint ő, bár a magam módján én is csinos vagyok, de pl. éltanuló sose voltam. Aztán így kicsit idősebb koromra nekem is fontosabb lett a tanulás, az egyetem alatt. Azt tudom, hogy észbeli képességeink között nincs igazán különbség, én inkább csak hanyag voltam. Szerintem egy barátságban többet számít a társadalmi státus, az azonos, vagy hasonló neveltetés és háttér, mert ha teljesen más közegből származnátok, az szerintem sokkal nagyobb akadályt jelenthetne. Bár ez sem törvényszerű.
Hmm, szerintem te egy kicsit sokat képzelsz magadról!
Jól nézel ki, jól tanulsz, buknak rád a pasik, stb.
Oké, elhiszem, hogy van benne valami igazság, de ez azért mégiscsak egy kicsit beképzelt duma!
A kérdésedre válaszolva, persze hogy lehet a legjobb barátnod egy duci lány...
Halkan megjegyezném, mióta szégyen/betegség az, ha valaki duci vagy kicsik a mellei?
hát nem tudom, ennél sokkal nagyobb problémáitok lehetnének...
alapból ez nem gátolja, hanem ha nem tudtok beszélgetni, ha nincs közös érdeklődési körötök, ha a másik a jelenlétével megfojt - de ő ezt nem így érzi, na az durvább :(:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!