Semmire, csak határtalanul boldog voltam, hogy látom, és hogy sír:-)
2011. márc. 28. 15:20
2/15 anonim válasza:
tökéletes! Talán ennyi... és eltöltött egy fantasztikus érzés, hogy az enyém :)) Az első 2-nél még az is átvillant sz agyamon, hogy mekkora hajuk van.. mindkettő vállig érő hajjal született :)
2011. márc. 28. 15:20
3/15 anonim válasza:
El sem hittem, hogy az enyém, és hogy túl vagyok rajta (30 órás vajúdás után császár).
Időnként még mindig fura, hogy édesanya lettem. :) De az biztos, hogy ez a világon a legjobb dolog, ami történhetett velem.
Másfél éves nagylegény anyukája.
2011. márc. 28. 15:21
4/15 anonim válasza:
Boldog voltam, hogy egészséges.
2011. márc. 28. 15:40
5/15 anonim válasza:
A fiammal arra, hogy máris tojik a fejemre, pontosabban pisil a pocimra:) és milyen maszatos szegénykém.
A lányomnál meg ledöbbentem, hogy milyen nagy is.
Igazán csak az alvás utáni első találkozónál fogtam fel, hogy kint vannak, hogy tökéletesek, formásak, és....
2011. márc. 28. 15:55
6/15 anonim válasza:
Amikor rátették a hasamra őket, sajnálom, hogy illúzió romboló leszek, de engem cseppet sem érdekelt elsőre, hogy milyenek, csak az a hihetetlenül jó érzés öntött le, hogy végre vége... Aztán a következő gondolat, hogy egészséges, az, hogy hogy néznek ki jóval később érdekelt.
2011. márc. 28. 15:55
7/15 anonim válasza:
ahogy kibújt csak az járt a fejemben, hogy át akarom ölelni, össze akarok bújni vele és apával. annyira nagy öröm volt, amikor kezembe adták! el is felejtettem megkérdezni, megnézni, hogy fiú vagy lány :-) (pár perccel később gratulált a doki a kislányunkhoz, akkor esett le, hogy ja, eddig még nem is tisztáztuk!)
2011. márc. 28. 15:57
8/15 anonim válasza:
Mikor felsírt, örültem, hogy minden rendben, és amikor megkaptam, azt néztem, hogy milyen gyönyörű, és én voltam a legboldogabb a világon, és az azóta is tart.:)
2011. márc. 28. 16:00
9/15 anonim válasza:
Elöször hogy hála az égnek, sír..., a második gondolatom hogy jajjj de jó hogy vége a fájdalomnak, s utána már csak az érdekelt hogy milyen szép
2011. márc. 28. 16:09
10/15 anonim válasza:
Elég nehéz szülésem volt.Már az osztályvezető főorvos is segített az orvosomnak.Amikor végre megszületett a kisfiam látni akartam és megkérdeztem,hogy meg e nézhetem.Erre az oszt.v.főorvos annyit mondott,"persze és még haza is viheti".
Soha nem fogom elfelejteni,leírhatatlan amikor először meglátod a babádat.
Amikor először fogtam arra gondoltam,milyen tökéletes és,hogy soha nem akarom elengedni.Órákon át néztem ahogy alszik és ringattam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!