Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit éreztél, mire gondoltál...

Mit éreztél, mire gondoltál amikor először megláttad a babádat és először foghattad a kezedben?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 15:17
1 2
 11/15 krisztivan ***** válasza:
100%
Nehéz szülésem volt,rengeteg vért vesztettem.Amikor végre kibújt nem sírt fel,láttam a lila fejét és a köldökzsinórt a nyakán,csak annyit tudtam kinyögni hogy gyerünk már.Mikor végre a hasamra fektették az tünt csak föl,hogy milyen nehéz.(4430gr).Másfél órával később csillapodott csak a remegésem akkor tudták a kezembe adni,rájöttem,hogy van egy fiam.
2011. márc. 28. 16:16
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Amikor a hasamra rakták csak a kis fejebúbját láttam, de így is az volt az első mondatom hozzá, hogy "DE GYÖNYÖRŰ!!!!!" (Utólag visszanézve nem volt valami szépség az első napokban...:)))
2011. márc. 28. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Császáros voltam,közben majdnem elaludtam.De amikor meghallottam,hogy felsír,izgatott lettem és alíg vártam,hogy megnyugtassanak rendben van minden vele.Közben pedig belül azt suttogtam,hogy végre sikerült életet adnom.Majd visszahozták csak megmutatni,odatették a fejemhez és csak annyit tudtam neki mondani,hogy "-édi baba",megpusziltam és már vitték is én meg bőgtem.

Majd a szobámba toltak és párom,anyukám bejött és behozták a picit is,még remegtem mint a kocsonya,de anyu tartotta a vállamon.Csodás érzés volt!!!!

2011. márc. 28. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy végre kint van, végre vége!! És hogy mekkora talpa van....
2011. márc. 28. 18:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első kérdésem az volt a szülésznőtől amint kipottyant, hogy mindene megvan e, aztán persze öröm boldogság,és gyönyör milyen szép egészséges, és nagy hangja van :) miután elvitték jött a meg könnyebülés, túl vagyunk rajta, és tényleg könnyedség hogy kint van a kis lurkó :)
2011. márc. 29. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!