Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bele gondoltál már a csodába?

Bele gondoltál már a csodába?

Figyelt kérdés
Nézem a babámat, és el se hiszem milyen szép, még most is hihetetlen, hogy egy sejtből minden kialakul:-)Hihetetlen az is, hogy önálló jellem:-) Olyan nagy öröm anyának lenni:-)Olyan jó érzés amikor megnyugszik a karodba, vagy amikor nevet:-)Ti gondoltátok volna, hogy ez ennyire jó dolog lesz?
2010. febr. 4. 15:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Hát igen, ez tényleg egy csoda. Én a kórházban amikor felfogtam, hogy mi történt, szó szerint zokogtam örömömben. Anyának lenni a legjobb dolog a világon. Ezt nem is lehet előre tudni mekkora boldogság.
2010. febr. 4. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Én sejtettem, de minden képzeletet felülmúlt. Nekem ráadásul ikreim vannak. Kész kis csodák. Leírhatatlan érzés mikor látom őket játszani, nevetni. 10hónaposak.VAn az az állítás, hogy az ikrek dupla gond, de dupla öröm is. Szerintem az az öröm akár tripla is lehet, sőt! Véleményem szerint pedig nem sokkal nehezebb ikrekkel mint egy babóval. Kárpótolnak mindenért. Anyának lenni a világ leg fantasztikusabb dolga. Nem értem azokat akik önként mondanak le erről a kiváltságról.
2010. febr. 4. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

Ha tudtam volna, már 10 éve szültem volna... és azóta már lenne egy fészekalja gyerkőcöm, és kilógna a s..gem a gatyából, de az sem érdekelne... :-))))

Tényleg fantasztikus csoda!

És az, hogy napról napra okosabb, és minden héten más rokonunkat látom a vonásaiban, a mozdulataiban!

Hihetetlen, hogy egy mozdulat is képes öröklődni!

Sokszor csak elnézem, ahogy eljátszik, és érzi, hogy nézem, odafordul, és mosolyog!

Imádom!

Tényleg, ha tudtam volna, hogy ez ilyen nagyon fantasztikus dolog, nem érdekeltek volna a körülmények, már szültem volna egy focicsapatnyi gyereket! :-D

2010. febr. 4. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:

már 4hónapos elmúlt a kislánykám, de néha még midig könnyes lesz a szemem, ha azt mondom neki, hogy "Anya itt van, semmi baj...."

gondolni sem mertem volna, hogy ilyen gyönyörű szép baba lesz, és hogy ilyen könnyen le tud majd venni a lábamról... :-)

2010. febr. 4. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:

én sem gondoltam volna hogy ilyen fantasztikus érzés anyának lenni :)

ha ezt tudom már én is rég szültem volna.

a párommal kilenc éve vagyunk együtt és ő már vagy hat éve szeretett volna babát.

kisfiunk most 13 hónapos.

2010. febr. 4. 15:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Nevessetek ki, de én néha azon csodálkozom, hogy nem kiabálják az emberek az utcán, hogy "ide hallgasson mindenki, kisbabám van, én vagyok a világ legboldogabb embere!" Pedig milliókkal megtörténik ez a csoda nap mint nap. Tudom, hogy hülyeség, de hogy bírják ezt magukban tartani? :))

Ilyenkor, mikor ez eszembe jut, elgondolkozom azon, hogy vajon számukra nem jelent ekkora örömet szülőnek lenni, vagy valaha jelentett, de mára már elfelejtették, mit éreztek, mikor először ácsorogtak a kiságyánál, várva, hogy felébredjen... Remélem, nekem nem lesz ilyen könnyű "napirendre térni" afelett, hogy gyerekem van, és még hosszú évekig eszembe jut, hogy mekkora boldogság szülőnek lenni.

Kívánom mindenkinek ugyanezt! :)

2010. febr. 4. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Kislányom 10hónapos de mindennap csak nézem nézem és nem tudok betelni vele.Imádom.Arra gondolok hogy volt eddig élet nélküle.Alig akarom elhinni,hogy van nekem.Mindennap hálás vagyok,hogy én ezt átélhetem.Sejtettem,hogy jó dolog lesz,de hogy ennyire azt nem.Az anyák nem kürtölik szét ezt az érzést csak két anya össze mosolyodik és már tudják miről van szó.
2010. febr. 4. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Minden este, ahogyan elalszik, ez jut az eszembe. Nem lehet ezzel betelni, és szinte érzem a melegéget, ami elönti a szívemet ilyenkor, ez az igazi öröm. Azon szoktam néha gondolkodni, hogy mi a szöszt csináltam én eddig a világon? Mert úgy érzem, semmi sem jöhet még a poros nyomába sem annak ami most törnéik velem. .-)
2010. febr. 4. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Most 3 hónapos a kishölgy...amikor először úgy igazán direktbe rám mosolygott akkor sírva hívtam fel édesanyámat, hogy mi történt :) Azóta is kis mosoly matyi és sokszor még most is könnybe lábad a szemem amikor azokkal az értelmes kis szemekkel huncutul mosolyog...Nagyon jó Anyának lenni és így szeretni!!!És érezni,hogy megtudom nyugtatni,hogy én vagyok neki még mindig a világ közepe! Én csak elképzelni tudtam az érzést,de élesben sokkal jobb!!
2010. febr. 4. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Bennem háromfajta érzés szokott keringeni:

1. Az én gyerekem egy csoda és nem is értem hogy bírtam eddig élni úgy, hogy nem volt gyerekem.

2.Már másfél éves, de néha rácsodálkozok, hogy úr isten gyerekem van! Csoda, hogy akik eddig ismertek nem röhögnek rajtam, hogy ilyen hebehurgya embernek hogyan lehet gyereke.:-) Általában jó érzékkel ilyenkor odaszalad hozzám és kis egérfogait kidugva cuppant egyet az arcomra.

3.Nagyon gyakran megrémülök, hogy mekkora felelősség, olyan lesz a gyerek amilyenre én nevelem (persze tudom genetika meg miegymás de akkor is...)

2010. febr. 4. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!