Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondolkoztál azon, hogy...

Gondolkoztál azon, hogy milyen amikor meghalsz? Ha igen akkor mit gondoltál, hogy milyen?

Figyelt kérdés
Gondolkoztál-e már azon, hogy milyen az, amikor le áll az agyad és egyszerűen megszűnsz? Hogy nincsen semmi igényed, semmi szenvedés, semmi érzelem, semmi fájdalom, semmi emlék és magyarul semmi? Van itt olyan aki már átesett klinikai halálon? Hogy meghalt és aztán visszahozták az életbe? Mit érzett? Mit tapasztalt? csak kiváncsi vagyok, hogy más ember mit gondol erről.
2010. júl. 8. 15:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

én jártam "valahol", ahonnan rossz volt visszajönni.

A halálban a váratlantól félek, de uo., ha nem rosszabb lenne, ha tudnám előre.

A fájdalomtól is, és attól, hogy akkor már nem fogok tudni semmit, ami itt a Földön történik.

2010. júl. 8. 15:28
 2/15 anonim ***** válasza:

persze.

komolyan, ki nem?

cöhh

pld:

85 vagyok, belegondolok, hogy hű de rossz, minden megszűnik, sírok, és erre tényleg elkezd lassulni a szívem, és hiába akarom minden erőmmel megtartani a kapcsot az élettel, egyszerűen nem lehet.

na ez.

meg amit leírtál mind sz.r, de a hangulatok elvesztése is az.

orgona illat, tavaszi hajnal, nyár este, karácsony, stb..

2010. júl. 8. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok. igen első, az is nagyon irritál, hogy én fekszem tudatlanul a föld alatt, az élet meg nyüzsög, halad előre..
2010. júl. 8. 15:30
 4/15 A kérdező kommentje:
85 éves vagy? O.o
2010. júl. 8. 15:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Fájdalmas vagy kérdező...

"pld: 85 vagyok" így kezte.

Miért lenne 85?

Hány éves vagy amúgy?

2010. júl. 8. 16:04
 6/15 A kérdező kommentje:
énis észrevettem amúgy nem vagyok idióta.. amúgy nem fontos h hány éves vagyok. legyen annyi elég h tinédzser és kész.
2010. júl. 8. 16:06
 7/15 anonim ***** válasza:

egyébként a tinik foglalkoznak ezzel.

a felnőttek számunkra még érthetetlen módon jobban tudják "kezelni" az életet, és más dolgok foglalkoztatják őket. Az a halál cucc abszolút teen kategória

a "85 éves" 13l

2010. júl. 8. 16:15
 8/15 A kérdező kommentje:

a felnőtteknek mindegy, ők dolgoznak és nincs idejük ilyeneken gondolkozni. de mikor meghal valaki a családban akkor egy tininek okozhat olyan fájdalmat hogy akár minden nap órákat tud ezen gondolkozni.

én soha életben nem gondolkodtam ezen. kb két hónapja kezdtem el ezen töprengeni mikor nagymamám meghalt

2010. júl. 8. 16:31
 9/15 anonim ***** válasza:

különbség van a halál és a meghalás között a halál az 1 átmeneti állapot mert a végén istenhez kerülsz a meghalásnál pedig ördöghöz

1x volt h 2 ember beszélgetett 1 hívő és 1 nem és megkérdezte a nem hivő h mitcsinálna/mondana ha kiderülne a halála után 5 percel h nincs isten ezt válaszolta:"akkor lett volna 1 szép életem amit abban a hitben éltem le h van isten aki szeret áld és velünk van"

aztán megkérdezte a hívő is a nem hívő és te mit csinálnál ha kiderülne a halálod után h van isten ezt válaszolta :"..."

2010. júl. 8. 17:41
 10/15 anonim ***** válasza:
?
2010. júl. 8. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!