Irnal nekem magadrol?

Figyelt kérdés
Hany eves vagy? Mit tanulsz vagy dolgozol? Mit szeretnel elerni kesobb(mik a celjaid)?
2010. júl. 2. 14:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20év múlva első gyermek? nemlesz az már túl későn?
2010. júl. 3. 10:48
 22/32 A kérdező kommentje:
Szerintem raer a gyerekkel, hogy jarna be az USA-t kenyelmesen egy gyerekkel a nyakaban? :-)Nehez magadat megvalositani egy gyerekkel, akiert felelos vagy. Legalabbis en teljesen elveszve ereznem magamat, ha most becsuszna egy gyerek. 26 vagyok, de meg nem erzem magam kepesnek most sem a gyereknevelesre. Pedig ha belegondolok, anyukamnak ilyen idos koraban mar utban volt a 3. gyerek,(en).
2010. júl. 3. 12:51
 23/32 anonim ***** válasza:
Oké de addigra mennyi lesz? majdnem 40? az már kicsit késői... ja én anyukám is 22 éves volt mikor bátyámat megszülte 24 mikor engem :D
2010. júl. 3. 13:57
 24/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:24

ezt én írtam.

jesszus,10 év múlva szeretnék gyereket.:Dkicsit elírtam.:D

2010. júl. 3. 13:59
 25/32 anonim ***** válasza:

16 éves lány vagyok.

Kémiát tanulok

Profi agresszív görkoris és mérnok szeretnék lenni.

Ennyit a céljaimról.:D

2010. júl. 3. 14:03
 26/32 anonim ***** válasza:
10 év már mindjárt másabb :D
2010. júl. 3. 14:20
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

14 éves diák vagyok. ( srác. )

Szeretnék megtanulni gitározni, alapítani egy bandát ( annyi jó szám van, amit punkosítani lehetne.. muszáj lesz megtennem :))

Ha nem jön össze, akkor meg pszichológus, tanár, esetleg ismerkedési tanácsadó.

2010. júl. 3. 17:33
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

14/L vagyok

Jövőtöl közgazdaságot fogok tanulni a középsuliban. (Idén ballagtam)

Céljaim:

Sebész szeretnék lenni. *.*

Kijutni az USA-ba. :D

Egy fiú, aki szeret, minden hibám ellenére. :)

2010. júl. 3. 19:26
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
14 éves vagyok, általános iskolába járok (jövőre leszek nyolcadikos). Nem igazán vannak céljaim, nem vagyok képes kitűzni magam elé célokat. Nem tudom, hova szeretnék menni középiskolába, nem tudom, mi szeretnék lenni, nem tudom, mi érdekel. Talán ez lehetne a célom, végre megtalálni, mit is szeretnék. Emberekkel közelebbi kapcsolatba kerülni, barátokat szerezni, elfogadtatni magamat valahogy.
2010. júl. 4. 11:30
 30/32 anonim ***** válasza:

25 éves nő vagyok. Alapvégzettségem tanár, doktori iskolát végeztem. Soha nem dolgoztam a szakmámban, nem is szeretnék. Második egyetemet végzem, ez már jobban tetszik. Komoly kapcsolatom nincs, nem is volt (csak komolytalan próbálkozások).

Céljaim:

-- ledoktorálni (ha már egyszer elkezdtem);

-- megszerezni a 2. diplomámat és azon a területen elhelyezkedni végre, minél hamarabb;

-- anyagilag függetlenedni a szüleimtől;

-- találni egy intelligens (érzelmileg is intelligens) férfit, akivel kölcsönös tiszteleten és szereteten alakuló kapcsolatot alakítok ki (ez most marha közhelyesen hangzott, de tényleg igaz);

-- kicsit nyitottabb, társaságibb lenni, mint amilyen régebben voltam, nem ilyen megkeseredettnek.

Tök jó amúgy ez a kérdés, furcsa volt így megfogalmazni a céljaimat, mert még sohasem tettem.

2010. aug. 8. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!