Irnal nekem magadrol?
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:24
ezt én írtam.
jesszus,10 év múlva szeretnék gyereket.:Dkicsit elírtam.:D
16 éves lány vagyok.
Kémiát tanulok
Profi agresszív görkoris és mérnok szeretnék lenni.
Ennyit a céljaimról.:D
14 éves diák vagyok. ( srác. )
Szeretnék megtanulni gitározni, alapítani egy bandát ( annyi jó szám van, amit punkosítani lehetne.. muszáj lesz megtennem :))
Ha nem jön össze, akkor meg pszichológus, tanár, esetleg ismerkedési tanácsadó.
14/L vagyok
Jövőtöl közgazdaságot fogok tanulni a középsuliban. (Idén ballagtam)
Céljaim:
Sebész szeretnék lenni. *.*
Kijutni az USA-ba. :D
Egy fiú, aki szeret, minden hibám ellenére. :)
25 éves nő vagyok. Alapvégzettségem tanár, doktori iskolát végeztem. Soha nem dolgoztam a szakmámban, nem is szeretnék. Második egyetemet végzem, ez már jobban tetszik. Komoly kapcsolatom nincs, nem is volt (csak komolytalan próbálkozások).
Céljaim:
-- ledoktorálni (ha már egyszer elkezdtem);
-- megszerezni a 2. diplomámat és azon a területen elhelyezkedni végre, minél hamarabb;
-- anyagilag függetlenedni a szüleimtől;
-- találni egy intelligens (érzelmileg is intelligens) férfit, akivel kölcsönös tiszteleten és szereteten alakuló kapcsolatot alakítok ki (ez most marha közhelyesen hangzott, de tényleg igaz);
-- kicsit nyitottabb, társaságibb lenni, mint amilyen régebben voltam, nem ilyen megkeseredettnek.
Tök jó amúgy ez a kérdés, furcsa volt így megfogalmazni a céljaimat, mert még sohasem tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!