Irnal nekem magadrol?
13 éves vagyok, szeretek olvasni, cirkuszba menni! Ha felnövök: -tolmács szeretnék lenni,- a Magyar Nemzeti Cirkuszban szeretnék dolgozni,
-újságíró,
-színész,
-tanárnő,
-történész (IMÁDOK MINDEN TÖRTÉNELMI TÉMÁT, MÚLTKOR PL.: AZ 1800-AS ÉVEKBEN ÉLŐ URALKODÓKRÓL -->SISSY,FERENC JÓZSEF OLVASTAM) szeretnék lenni. Röviden ennyi, de pár sorban/oldalban nem lehet leírni, hogy milyen vagyok?
17 F
Szobafestő-mázoló-tapétázó
Rövidtávú céljaim:
Lerakni B és A kategóriára a jogsit venni, venni hozzá egy nagyobb és újabb motort. Megszerezni a szakmunkás bizonyítványt majd utána leérettségizni.
Hosszabbtávú cél:
Katona akarok lenni, ha felvesznek... és elmenni nyugdíjba már 50évesen :D
Találni 1 rendes lányt aki elfogad és szeret, elvenni feleségül. Venni 1 házat ahol élhetünk majd a családommal. :)
Sorrend az össze-vissza van csak ami előbb eszembe jutott azt írtam.
15/L
Tanulok
Tervek a közeljövőre:
-Lefogyni 7-8 kilót egy hónap alatt
-Augusztusban műtik a rendellenesen fejlődött mellemet(ezért kell fogynom)
-Tanulni
-Kigondolni milyen lesz az új szobám,mikor végre kiköltözünk a nyolcból a húszba,(istenem,mindjárt megyünk innen a búsba!!!*örömkönny*)
-kitalálni hogy hogy a tökömbe járok majd fel a nyolcba suliba(Tudom,vannak akik olyan távolról járnak oda mint én fogok,de eddig csak három megállóra volt villamossal,most meg háromnegyed óra buszút!Nem olyan könnyű hozzászokni...kelhetek fel fél hatkor...)
Tervek a sulira:
(Még mindig általánosba járok,mert később mentem óvodából suliba)
-Jó jegyekkel végezni az általánost(hetedik jó lett,hatodik pocsék)
-Egy színvonalas gimibe menni
-Addig tanulni ameddig tudok
Tervek hosszútávra:
-Anyuékkal maradni örökre
-Kitalálni mi akarok lenni
-Kiépíteni a felelősségtuatom(egy egyke,kinek születésétől kezdve 13 éven át aranytálcán hozták a wc papírt...)*jól haladok*
-Jobb kommunikációs készséget kialakítani(annyit tesz:újra megtanulni beszélni)
Ennyi,bizonyára kihagytam jópár dolgot,ha eszembe jutnak leírom őket.
15 éves lány vagyok
informatikát tanulok
webmester szeretnék lenni
de nem nagyon vannak céljaim :S
13/Lhát jelenleg tanulom amit kell
tanár szeretnék lenni vagy műsorvezető
az a célom h a legrosszabb tulajdonságaimat a legjobbaká tegyem..
19/L vagyok.
Most érettségiztem,tanár szeretnék lenni.Ha nem vesznek fel az egyetemre,addig tanulok egy szakmát és jövőre újra próbálkozok.
A legfőbb célom az,hogy egyrészt lefogyjak,másrészt pedig legyen önbizalmam (ami a csúnya kicsi és lógós mellem miatt nincs).Bár a 2. még a nyáron megoldódik mert felvarratom.És le is fog menni az a 10 kg,csak idő kell hozzá.
Szeretném bejárni az USA-t,de nem a nagyvárosokat hanem inkább a kicsi,de érdekeseket.:)Ezenkívül,1 éven belül szeretnék egy nyelvvizsgát és 20 év múlva az első gyereket.És 7 év múlva megházasodni.
Remélem minden összejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!