Írnál valami vigasztalót, vagy bíztatót? (bőv. Lennt)
Sziasztok. A helyzet az, magányos vagyok, még sohasem volt semmilyen kapcsolatom. És már nagyon fáj. Próbálok jobb lenni (külsőleg-belsőleg) és haladtam is, de nem látom eredményét.
Nem beszéltem és nem is fogok erről senkinek beszélni, csak nagyon elkeseredtem és ezért jó lenne pár jó szót hallani... végülis karácsony van.
És tudom, hogy látatlanban nehéz mit írni, de jó esne pár szó. Köszönöm előre is.
Kapcsolat alatt mit értesz, mint társat vagy barátokat?
Egyébként az én életem kb romokban, és bármihez kezdek neki az félresikerül mintha valaki megátkozott volna. Pedig még csak 17 vagyok..de kezdek besokkalni. Karácsony van, próbáld te is elfelejteni egy kicsit a gondokat, bajaidat és élvezni a karácsony hangulatát. De ha ki akarod bírni nem biztatásokra van szükséged, főleg nem idegenektől akik nem tudják mit érzel, hanem vegyél erőt és mond hogy KIBÍROD. És hogy lesz ennél sokkal nagyobb bajod még az életben.
Öhm... köszönöm. :-)
Lány vagyok és társa értem.
19:37 Kibírom, csak pár év üresség után néha kiborul az ember, én már sajnos minden nap :(, pedig próbálok nem gondolni rá.
én is hasonló cipőben járok mint te, csak fiú vagyok. én mindig arra gondolok, hogy lesz még 2-3 sz*ar év, és azután tök jó lesz minden. én is folyamatosan azon vagyok, hogy kívül-belül fejlődjek, jobb legyek. adj bele mindent és eléred a célod. ha már nagyon rossz csináld azt, hogy beteszel egy jó filmet ami ösztönzőleg hat rád, vagy csak simán tetszik, gyújtasz pár gyertyát és a fejedre húzod a takarót.
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!