Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki mit gondol magáról? Írnál...

Ki mit gondol magáról? Írnál nekem 10 darab tulajdonságodat? Csak őszintén!

Figyelt kérdés

Külső és belső, pozitív illetve negatív tulajdonságokat egyaránt várok!

Nézz magadba...

2010. dec. 31. 23:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

hidd el, én mindig magamba nézek

külső: átlagos, szép lennék ha nem lennék szemüveges, utálom, és szarul is érzem magam emiatt, néha rám tör az, hogy nem kellek senkinek és elbújhatok mindenki mögött, nem tartom magam valami sokra

belső: néha ez, néha az, olyan mintha 2 személyiségem lenne, egyik jó, másik már kevésbé, és ez utóbbi sajnos nem mutatkozik meg mások előtt, önbizalomhiányos vagyok, nem is kicsit, persze többnyire suliban, pedig mindenki leszar, utcán valahogy jobban érzem magam, úgysem ismer ott senki, önző vagyok, nagyon, azt is szoktam magamra mondani, hogy beképzelt vagyok, de ez nem igaz, csak próbálom nyugtatni magam, hogy én is érek valamit

szerintem pozitív tulajdonságok nincsenek bennem, valahogy kimaradtak, és igen, a szüleimet hibáztatom mindezért, mert voltak képesek összehozni engem, amikor senki nem kérte őket erre, csak épp önző kedvükben voltak

2011. jan. 1. 00:08
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Zárkózott vagyok, sérülékeny, megbízható, segítőkész,csendes, depis, nehéz eset, pánikolós..
2011. jan. 1. 00:16
 3/23 anonim ***** válasza:

kivűlről: mások szerint szép vagyok én viszont nem nagyon látom magamat annak, hegek vannak rajtam amik eléggé zavarnak.

Belső: zárkózott, de ugyanakkor szeretek segíteni másokon, nagyon nagyon kevés az önbizalmam, mások szerint önképzavarom van, nemrég vettem észre, hogy társaságba eléggé pánikolós vagyok sajnos..depressziós, hamar feltudnak idegesíteni, nem nagyon tudok megelélgedni a dolgokkal, maximalista vagyok

2011. jan. 1. 00:19
 4/23 Neménvagyokaz ***** válasza:

Külső: Hanyag a tartásom, emiatt nem vagyok megelégedve magammal. Mások szerint jól nézek ki.

Belső:Zárkózott vagyok, kerülöm a nyilvánosságot, nem sok barátom van de ők igazi barátok akikre számíthatok, ez fordítva is igaz. Kicsit paranoiás vagyok és nehezen bízok meg az emberekben. Furcsállom az emberi kedvességet(nem zavar csak meg lep) ebben a világban amikor ennyi a bűnözés és gyilkosság.

2011. jan. 1. 00:29
 5/23 A kérdező kommentje:

Na, valami ilyesmire számítottam.

Miért van az, hogy sokan szinte csak negatív tulajdonságot írnak?

Köszi a válaszokat, jöhetnek még bőven!

2011. jan. 1. 00:40
 6/23 Dilettáns döggomba ***** válasza:

1. hülye

2. türelmetlen

3. inteligancs

4. lyo a hejessirásom

5. jól kotyvasztok

6. segítőkész vagyok

7. nyitott vagyok

8. befelé forduló vagyok (nem üti ez a kettő egymást? :D)

9. összességében szép vagyok

10. tele vagyok testi hibával XD (zörög a csontom, nagy a pofám, náthás vagyok, itt dekkolok ilyenkor - ja, ez nem testi hiba, na mindegy)

Sorolnám még évekig.

2011. jan. 1. 00:48
 7/23 A kérdező kommentje:

De, üti egymást a kettő picit. :D

Neked van önbizalmad, sokaknak miért nincs?

Én is itt dekkolok, na és?

2011. jan. 1. 00:50
 8/23 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Önbizalmam? Hol?! *körülnéz* Csak itt nagy az arcom, hidd el. ;)
2011. jan. 1. 00:51
 9/23 Neménvagyokaz ***** válasza:

Azért csak negatív tulajdonságokat írnak, mert nincs elég önbizalmuk(ezt magamra is értem) Nincs olyan dolog amire én azt mondanám hogy 100%-ban biztos vagyok benne és megkérdőjelezhetetlen az igazam.

Igazából a rossz tulajdonságaimat csak én látom néha, más sohasem.

2011. jan. 1. 01:00
 10/23 A kérdező kommentje:

Azt te csak hiszed, hogy nem látja más. :D

Gomba XDDDD

2011. jan. 1. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!