Hogy lehet egy nagyon gyáva, nagyon pesszimista, nagyon erőtlen, nagyon passzív, nagyon. Hát. Küzdésre képtelen lányt talpra állítani?
Imádlak 13:32 :D:D
Egy élmény voltál! Pá!
Egy ember személyiségét nem lehet szavakkal megváltoztatni ha segiteni akarsz hívd el mindenféle programra, erősisd az önbizalmát mutasd be a barátaidnak.
Ne gyözköd mert csak mindketötöknek fájdalmat okoz.
Aki gyökér az gyökér, ez van, de ez egy kommentből nem feltétlenül derül ki.
De az se rossz, mikor valaki beszól helyesírásért, majd különírja a hozáállás-t:) De legalább igénye van az igényességre, ez is ritka..
Ja bocsi, a kérdésre is szándékoztam válaszolni..
Szerintem nem illetek össze, ha zavar ez a jellembeli különbség köztetek. Ha meg kell változtatni őt ahhoz, hogy jó legyen a kapcsolat, azt már megette a fene. Nekem egyszer volt olyan pasim, aki állandóan megmondta, hogy mit szeretne hogy megváltozzon, sőt, néha lajstromszerűen, leb@szós hangnemben elkezdte sorolni, hogy mik a bajok velem. Az idegeim ilyenkor felmondták a szolgálatot. Mondanom se kel, nem volt hsszú életű a dolog, meg is utáltam szegényt kicsit. Szerintem ő valahogy úgy gondolkodott, hogy a nő egy alapanyag, amit a saját igényei szerint formálhat. Vagy nem tudom, de nagyon hülye volt a hozzáállása. Az összecsiszolódás egy kapcsolatban teljesen természetes dolog, de csak akkor, ha a kicsi (nem nagy!) jellembeli változások nem a másik kérésére történnek tudatosan, hanem észrevétlenül, vagy maximum önszántából. De ne a másik fél unszolja az egyik felet, hogy változzon meg ilyen vagy olyan irányba, mert az már rég rossz..
Ma 23:37-Igazából ez már lejátszott meccs,szóval dicsérendő,hogy magára a kérdésre is válaszoltál,de tudod,nem Te fogod eldönteni két sorom alapján,gyökér vagyok-e,vagy sem.Szerintem a lányt sem kéne úgy megítélni,hogy még csak nem is ismerjük,és ilyen szavakkal dobálózni,hogy szelekció,meg hasonló ökörségek. Most akkor ennyi erővel én is hőzönghetnék,hogy a sok társaság középpontja ,nagyszájú gyökér meg akar mindenkit változtatni,és a jó prostituált anyukájukat.A Kérdező is inkább azt a hihetetlenül nagy aktivitását ölje bele a saját életébe,ne másokat akarjon megváltoztatni!Ha így nem fogadja el a lányt,akkor hagyja az egészet a fenébe.
Na,lehet kielemezni a mondataimat,meg kiforgatni a szavaimat.
A gyökérdolgot általánosságban mondtam, csak mert valami semmitmondó felütést akartam a komment elejére, a mondat lényegesebb része így hangzott: "ez egy kommentből nem feltétlenül derül ki".. Szóval pont megvédtlek ezzel, bocsi ha félreérthető volt. De amúgy szerintem aki a szelekciót írta, csak úgy értette, hogy maximum a saját tapasztalatai hatására fog később megváltozni (pl. kudarcok érik), de semmiképp sem mások ráhatására.
A kérdésből nekem nem vált világossá, hogy meg akarja-e változtatni, és ha igen, mennyire dirkt módon.. én csak leírtam, hogy szeritem mi az ami rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!