Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet egy nagyon gyáva,...

Hogy lehet egy nagyon gyáva, nagyon pesszimista, nagyon erőtlen, nagyon passzív, nagyon. Hát. Küzdésre képtelen lányt talpra állítani?

Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan, amilyennek leírtam, én egy nagyon aktív ember vagyok, aki szerint nagyon sok mindent el lehet érni, még árral szemben is, csak nem szabad feladni és behódolni. Ezzel szemben a lány totál ellentétem. Beolvadáspárti. De én azt akarom, hogy ne ilyen legyen, mert tudom, hogy rosszat tesz magának is, meg nekem is, mert nagyon sok energiám elveszi az, hogy próbálom meggyőzni.
2010. jún. 29. 01:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Imádlak 13:32 :D:D

Egy élmény voltál! Pá!

2010. jún. 29. 22:55
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

Egy ember személyiségét nem lehet szavakkal megváltoztatni ha segiteni akarsz hívd el mindenféle programra, erősisd az önbizalmát mutasd be a barátaidnak.

Ne gyözköd mert csak mindketötöknek fájdalmat okoz.

2010. júl. 1. 23:54
 23/28 anonim válasza:

Aki gyökér az gyökér, ez van, de ez egy kommentből nem feltétlenül derül ki.

De az se rossz, mikor valaki beszól helyesírásért, majd különírja a hozáállás-t:) De legalább igénye van az igényességre, ez is ritka..

2010. júl. 2. 23:37
 24/28 anonim válasza:

Ja bocsi, a kérdésre is szándékoztam válaszolni..

Szerintem nem illetek össze, ha zavar ez a jellembeli különbség köztetek. Ha meg kell változtatni őt ahhoz, hogy jó legyen a kapcsolat, azt már megette a fene. Nekem egyszer volt olyan pasim, aki állandóan megmondta, hogy mit szeretne hogy megváltozzon, sőt, néha lajstromszerűen, leb@szós hangnemben elkezdte sorolni, hogy mik a bajok velem. Az idegeim ilyenkor felmondták a szolgálatot. Mondanom se kel, nem volt hsszú életű a dolog, meg is utáltam szegényt kicsit. Szerintem ő valahogy úgy gondolkodott, hogy a nő egy alapanyag, amit a saját igényei szerint formálhat. Vagy nem tudom, de nagyon hülye volt a hozzáállása. Az összecsiszolódás egy kapcsolatban teljesen természetes dolog, de csak akkor, ha a kicsi (nem nagy!) jellembeli változások nem a másik kérésére történnek tudatosan, hanem észrevétlenül, vagy maximum önszántából. De ne a másik fél unszolja az egyik felet, hogy változzon meg ilyen vagy olyan irányba, mert az már rég rossz..

2010. júl. 2. 23:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Ma 23:37-Igazából ez már lejátszott meccs,szóval dicsérendő,hogy magára a kérdésre is válaszoltál,de tudod,nem Te fogod eldönteni két sorom alapján,gyökér vagyok-e,vagy sem.Szerintem a lányt sem kéne úgy megítélni,hogy még csak nem is ismerjük,és ilyen szavakkal dobálózni,hogy szelekció,meg hasonló ökörségek. Most akkor ennyi erővel én is hőzönghetnék,hogy a sok társaság középpontja ,nagyszájú gyökér meg akar mindenkit változtatni,és a jó prostituált anyukájukat.A Kérdező is inkább azt a hihetetlenül nagy aktivitását ölje bele a saját életébe,ne másokat akarjon megváltoztatni!Ha így nem fogadja el a lányt,akkor hagyja az egészet a fenébe.

Na,lehet kielemezni a mondataimat,meg kiforgatni a szavaimat.

2010. júl. 2. 23:59
 26/28 anonim válasza:

A gyökérdolgot általánosságban mondtam, csak mert valami semmitmondó felütést akartam a komment elejére, a mondat lényegesebb része így hangzott: "ez egy kommentből nem feltétlenül derül ki".. Szóval pont megvédtlek ezzel, bocsi ha félreérthető volt. De amúgy szerintem aki a szelekciót írta, csak úgy értette, hogy maximum a saját tapasztalatai hatására fog később megváltozni (pl. kudarcok érik), de semmiképp sem mások ráhatására.

A kérdésből nekem nem vált világossá, hogy meg akarja-e változtatni, és ha igen, mennyire dirkt módon.. én csak leírtam, hogy szeritem mi az ami rossz ötlet.

2010. júl. 3. 00:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Rendben,semmi gond,és bocs a hangnemért.
2010. júl. 3. 11:11
 28/28 anonim ***** válasza:
pffff
2010. júl. 3. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!