Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire pesszimista a pasik terén?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Volt már egy-két kapcsolatom. Azonban több, mint egy éve semmi. Ezt úgy értem, hogy a randiig eljutok a pasival, de utána nem lesz belőle semmi. Pedig én magamat adom, kedvesen beszélgetek, de valamiért nem lesz folytatás (ami nem rajtam múlik). Nagyon szeretnék már egy kapcsolatot. Hetek óta ismerkedem egy fiúval, idáig csak msneztünk, képcsere is volt már, és be is jövünk egymásnak. Nagyon megkedveltük egymást. Mégis nagyon félek, hogy ebből sem lesz semmi. A talit pár héten belül összehozzuk. De azon gondolkodtam elkeseredésemben, hogy megszakítom vele a kapcsolatot, mert nagyon nehezen viselem a csalódást. Érzem, hogy ebből sem lesz semmi. Ne mondjátok, hogy legyek optimista, mert idáig minden pasinál az voltam, mégis pofára estem... Néha úgy érzem nem is kellene vele találkozni, mert úgyse lesz belőle semmi.
2009. jún. 10. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!Velem is előfordult régen,hogy úgy jártam,mint te,s egyik barátomnak elpanaszoltam ,s adott pár tippet. Csak az én példámat tudom felhozni,mert nem ismerlek. Az volt a baj,hogy túl komolyan vettem az egészet,ettől akaratlanul is görcsös lettem,s még észre sem vettem! A pasik nem igazán szeretik,ha egy lány már az első randin mindent megmutat magából(ne értsd félre!),legyél kicsit titokzatosabb,nem kell minden kérdésére válaszolni,néha a kérdésre kérdéssel válaszolj,ettől kicsit összezavarodik,s már alig fogja várni a következő randit.Az se jó,ha első randi túl hosszú,még akkor is,ha jól érzitek magatokat egymással.Kell hagyni valamit a következőre is!:)

S ha netán mégse jön össze,akkor sem dől össze a világ,fiatal vagy,és annyi pasi van,mint égen a csillag!

2009. jún. 10. 23:39
 2/2 anonim válasza:
Szia! hát én se vagyok az a nagyon optimista tipus,főleg pasik terén!elhiszem,hogy szeretnél egy igazi kapcsolatot,de minnél jobban keresed,annál rosszabb lesz...egy ideig én is így voltam,mint te,de aztán hagytam a dolgokat csak úgy megtörténni,és sokkal jobb lett minden
2009. jún. 15. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!