Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire pesszimista a pasik terén?
Szia!Velem is előfordult régen,hogy úgy jártam,mint te,s egyik barátomnak elpanaszoltam ,s adott pár tippet. Csak az én példámat tudom felhozni,mert nem ismerlek. Az volt a baj,hogy túl komolyan vettem az egészet,ettől akaratlanul is görcsös lettem,s még észre sem vettem! A pasik nem igazán szeretik,ha egy lány már az első randin mindent megmutat magából(ne értsd félre!),legyél kicsit titokzatosabb,nem kell minden kérdésére válaszolni,néha a kérdésre kérdéssel válaszolj,ettől kicsit összezavarodik,s már alig fogja várni a következő randit.Az se jó,ha első randi túl hosszú,még akkor is,ha jól érzitek magatokat egymással.Kell hagyni valamit a következőre is!:)
S ha netán mégse jön össze,akkor sem dől össze a világ,fiatal vagy,és annyi pasi van,mint égen a csillag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!