Hogy lehet egy nagyon gyáva, nagyon pesszimista, nagyon erőtlen, nagyon passzív, nagyon. Hát. Küzdésre képtelen lányt talpra állítani?
Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan, amilyennek leírtam, én egy nagyon aktív ember vagyok, aki szerint nagyon sok mindent el lehet érni, még árral szemben is, csak nem szabad feladni és behódolni. Ezzel szemben a lány totál ellentétem. Beolvadáspárti. De én azt akarom, hogy ne ilyen legyen, mert tudom, hogy rosszat tesz magának is, meg nekem is, mert nagyon sok energiám elveszi az, hogy próbálom meggyőzni.2010. jún. 29. 01:01
11/28 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok, ez kár. Sokat érne ez a lány, ha nem tenné ezt, de így... Egyszerűen dühít.
2010. jún. 29. 15:35
12/28 anonim válasza:
Te próbálkozol,és próbálod kirángatni ebből?Neked tetszik,és szeretnél Tőle valamit?Ennek jelét is adtad felé?
Ezekre a kérdésekre még mindig nem válaszoltál!Különben van olyan nő,akiből nem néznéd ki,mikre képes,ha mondjuk szerelemről van szó,de ha bátorítást kap,akkor megmutatja az oroszlánkörmeit.
13/28 A kérdező kommentje:
Persze, igen, naná, hát már olyan dolgokat tettem érte, amiket még senki, de valamiért sértésként értelmezi, nem pozitívumként. Sőt, eltol magától, ha próbálom kicsit talpraállítani.
2010. jún. 29. 16:10
14/28 anonim válasza:
Hány éves vagy? Lány vagy fiú? És a lány hány éves?
15/28 anonim válasza:
Előbb tanulj meg helyesen írni,utána oszthatod az észt,okostojás!Nem tudom,hallottál-e már arról a tényről,hogy NEM VAGYUNK EGYFORMÁK,és attól,hogy valaki nem ugyanolyan,mint Te,nem lesz debil!Maximum Te maradsz kretén ilyen hozzá állással...A szelekcióról magyarázol,de ha definiálnod kéne,csak dadognál.Korlátolt vagy,ennyi.
A csaj pedig nem kéne,ugyanis nem vagyok leszbikus...
16/28 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak nem kellesz neki.
17/28 anonim válasza:
Nem tudom,hányszor írjam még le,hogy nekem nem is kell nő,mert lány vagyok,és a fiúkat szeretem... :-) Nyugodj meg szépen,nem fogom szidni a családodat,nem fogok lesüllyedni a szintedre!További szép estét kívánok neked! :-) Jó volt Veled beszélgetni,igazán hasznos és tartalmas eszmecsere volt!Szia!
18/28 anonim válasza:
Rendkívül hasznos,értelmes,és építő jellegű gondolataid voltak,amelyekhez ezúton is gratulálok!Ügyes vagy,hangember!
19/28 A kérdező kommentje:
Nyugalom! :))
2010. jún. 29. 21:59
20/28 anonim válasza:
Köszönöm, de az érdem a tiéd! Te hoztad ki belőlem mindezt! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!