Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet egy nagyon gyáva,...

Hogy lehet egy nagyon gyáva, nagyon pesszimista, nagyon erőtlen, nagyon passzív, nagyon. Hát. Küzdésre képtelen lányt talpra állítani?

Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan, amilyennek leírtam, én egy nagyon aktív ember vagyok, aki szerint nagyon sok mindent el lehet érni, még árral szemben is, csak nem szabad feladni és behódolni. Ezzel szemben a lány totál ellentétem. Beolvadáspárti. De én azt akarom, hogy ne ilyen legyen, mert tudom, hogy rosszat tesz magának is, meg nekem is, mert nagyon sok energiám elveszi az, hogy próbálom meggyőzni.
2010. jún. 29. 01:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
39%
Ha ennyire az ellentéted a csaj,akkor mi vonz benne egyáltalán?
2010. jún. 29. 01:03
 2/28 anonim ***** válasza:
79%

Én kajak nem értem ebben a kategóriában miért próbálnak az emberek este 10 után is komoly kérdéseket kiírni, amikor tudják, hogy ilyenkor nincs moderálás :/

A kérdésre: Sehogy. Ne akard, hogy ne önmaga legyen. Lehet, hogy nem tetszik, hogy magának való, de ez van. Ő ilyen. Ne akard megváltoztatni, neki se teszel jót, és csak felesleges energiát ölsz bele.

2010. jún. 29. 01:05
 3/28 anonim ***** válasza:
24%
az ellentétek vonzák egymást. szóval Bence bejön elvileg Mihalik Enikőnek.
2010. jún. 29. 01:05
 4/28 anonim ***** válasza:
Szóval,akkor már meg sem írod,mi vonz ennyire a csajban?Vagy egyszerűen csak meg akarod változtatni?
2010. jún. 29. 01:14
 5/28 anonim ***** válasza:
Mindenki küzd, ha úgy érzi, hogy érdemes.
2010. jún. 29. 01:17
 6/28 anonim ***** válasza:
Nos ez az,a kérdés,adtál-e egyáltalán jeleket a csajnak,hogy érdemes küzdenie..Ha nem,akkor még szép,hogy passzív!
2010. jún. 29. 01:19
 7/28 anonim ***** válasza:
69%

Ne győzködj!Mutasd meg neki!A szavak azok szavak,a tettek meg tettek.

Ha csak súlykolod az ennél a tipusnál semmit nem ér.

Fizesd be pl tandemugrásra,vagy hasonló ilyesztő dologra,hátha felébred.

2010. jún. 29. 02:06
 8/28 anonim ***** válasza:
7%
Sehogy. Ha önerejéből képtelen.....természetes szelektáció majd a helyére teszi...
2010. jún. 29. 08:26
 9/28 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó,remélem,Te is kiszelektálódsz majd!Idióta...
2010. jún. 29. 13:32
 10/28 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti jól mondta..

A szelektálás alatt itt nem a halált kell érteni... átlagos, küzdésre képtelen lány átlagos, küzdésre képtelen fiút talán csak..

2010. jún. 29. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!