Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagy baj hogy pesszimista...

Nagy baj hogy pesszimista vagyok? Le lehet róla szokni?

Figyelt kérdés

2-3 éve realista voltam, semmi sem kerestem a roszat, és nem éltem bele magam álmokba..

de mostanság azt veszem észre, hogy tök pesszimista vagyok, szinte mindenben találok vmi rosszat.. épp ezért tudok örülni a jónak... de olyan nem túl sok történik velem, ezért nagyon depis vagyok .. de ezt csak úgy, hogy mások ne lássák.. néha 1-1 msnes bezsélgetésnél ez kijön de akkor kijön.. de ez nagyon néha van és szerintem senki nem gondolná hogy mik járnak a fejemben, mivel semmi látszatát nem adom ennek

2009. szept. 19. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
de az nem lehet, hogy még mindig realista vagy, és tényleg egy nagy hordó fos ami körülvesz? rám is mondták, hogy javíthatatlan pesszimista, mennyire negatív egy alak, de furcsa mód egy csapásra elmúlt az egész, ahogy leléptem az országból. :)
2009. szept. 20. 00:25
 2/5 A kérdező kommentje:
igazad lehet..
2009. szept. 20. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
változtass valami nagyot az életedben. ha szar helyzetben vagy, akkor egy rossz változtatás is jobb, mint ha ugyanabban a helyzetben maradsz.
2009. szept. 20. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
"inkább égjek a tűzben, mint ázzak a húgyban"
2009. szept. 20. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
18:37es vagyok, köszi utolsó az idézetet, nem ismertem, de tényleg nagyon ide illik.
2009. szept. 20. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!