Miért érzem túl visszataszítónak magam?
Figyelt kérdés
Annyi szerelmespárt látok, és annyi olyam fiút akik elnéznek mellettem, hogy sokszor úgy érzem majd egyedül fogok meghalni. Csúnyának is érzem magam ebbôl adódóan. Sokszor elôfordult már velem, hogy egy-egy 1-2 hónapos kapcsolataim között egy- másfél év volt, és még akkor se közeledett felém senki, nem volt semmilyen flörtölés buliba vagy akármi. Ráadásul ha néha udavarol nekem egy srác, az sose az én esetem. Nagyon undorító embernek érzem magam, aki nem kell senkinek. 18/L2019. jan. 4. 23:55
12/13 A kérdező kommentje:
16 évig anya meg apa mellett.Utána elváltak.
2019. jan. 9. 00:11
13/13 anonim válasza:
pont a legerzekenyebb idoszakodban, amikor kezdtel keresgelni... a valas nagyon sokmindent megmagyaraz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!