Miért érzem túl visszataszítónak magam?
Otthon illettek valaha ebbol a szempontbol negativan?
Alapvetően azért is lehet h nincsenek kezdeményezések mert zárkózott vagy. Vagy annak tünsz. Vagy elérhetetlennek. De ha dobsz nekünk egy arcképet tudunk objektív választ is adni.
#4 Miattatok, nők miatt ilyen töketlenek.
Egy átlagos férfi leszólít 50 nőt, amiből 30 meg sem hallgatja, 18 még meg is alázza, 2 szóba áll vele, de ha egy héten belül nincs szex, vagy nincs legalább 20cmes neki, akkor ki is dobja. És az 51.-az aki esetleg tényleg szeretne tőle valamit.
De egy "macsó, rossz fiúnak", 50-ből egy mond nemet, és a maradék 49 még aznap éjjel le is fekszik vele. Úgy, hogy tudják, hogy csak egy éjszaka lesz.
Miközben a nők meg csak várják a sült galambot, de azt is csukott szájjal...
Nem véletlen, hogy bármelyik pasival is kezd ki, bármilyen nő, az nem mond menet.
Amúgy erre is kaptál millió privátot. Csak választanod kell...
Az 5-ös válaszolót is nők pontozzák le, miközben abszolút igaza van -.-...
Figyelj, 18 éves vagy, és ráadásul nő!
Egy nőnek a mai világban főleg egyszerû férfit találnia, hiszen rengeteg a magányos fiatal férfi is!
Nõként elég felregisztrálnod több társkeresõ oldalra, és naponta 30 - 40 leveled is lesz! Most egy kevésbé szép nõnek van ennyi levele, egy szép nõnek meg ennek a többszöröse! A csúnya férfiak meg szomorkodva leshetik válaszolt e nekik végre valamelyik lány, mert egy nőnek sem kellenek...
Az internetes társkeresõ oldalak felhasználóinak a 80 % - a férfi, és nagy részük komoly kapcsolatot szeretne!
Egyébként meg ez ilyen ostoba felfogás, hogy a nõk nem kezdeményezhetnek... Miért ne kezdeményezhetnének?! Nekem is jó pár barátnõm volt, aki õ volt a kezdeményezõ fél! Rám mosolygott például, vagy rám írt Facebookon stb...
De e kérdés kiírása után is privát üzenetek tömkelege vár rád, úgyhogy nem értem a problémádat...
"A hímneműek fájdalmasan töketlenek, nekünk nőknek kell kézbe venni a dolgot."
Hát tudod, kinek kell egy töketlen! Aki férfi létére nem képes kezdeményezni, és elviselni, ha nemet mondanak neki, attól mit akarjon egy nő?
Kedves nem tudom ki, aki szerint szerencsétlen vagyok. Hidd el, én már próbálkoztam nekem tetszô srácoknál, de mindegyik negatív módon reagált, vagy megmondta, hogy nem. Szóval ez offos, bocsi:)
Másrészt én rohadtul nem értem, hogy hol vannak azok a bizonyos magámyos pasik, akiket folyton visszautasítanak. Mindig amikor el kezdtem ismerkedni egy sráccal és úgy tûnt, hogy majd alakul valami, utána mind lerázott:) és persze elôször keresett mindennap, utána meg rohadt hirtelen eltûnt a fenébe. Nem tudom miért mindig a lányok vannak rossznak beállítva, mikor a srácok passzolgatnak minden normális lányt le valami nagyseggû, nagymellû vagy éppen csontváz ribizliért.
Veled max annyi baj, lehet, hogy a nem megfelelő emberrel találkoztál. Fiatal vagy még ahhoz, hogy ostorozd magad, főleg emiatt. Ne is tedd.
Nem a barátnőknek, meg másoknak kell megfelelned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!