Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kivül állónak érzem magam?

Kivül állónak érzem magam?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok. Ma rá kellett döbbenjek hogy a családomat abszolút nem érdekli hogy mi van velem. Apámat, anyámat már régen elengedtem. Unokatesóimmal, és nagynénikkel, nagybácsikkal tartottam a kapcsolatot, évente egyszer elmentem hozzájuk. Eddig totál megvettek hogy így család, úgy család, de a mostani hétvégén összetörtem teljesen. Elmentünk a családdal egy délutánra, évente egyszer engedhetjük meg magunknak, mivel 300kmre laknak, és annyira nem vették a fáradságot hogy egy asztalhoz üljünk enni. Mindenkihez egyesével el kellett mennünk, mert lusták voltak 2 utcányit sétálni hogy lássanak minket, pedig én 300 kmt vezettem miattuk oda, és másnap még 300at vissza. Most úgy tudatosult azis bennem hogy nekik csak az a fontos hgy meg mutassák hogy ők mennyire sokra vitték, állandóan abból állunk hogy nézzem meg mindenkinek a házát, persze szebbnél szebb házak, de sose ülnek le velem beszélgetni, csak a rongyrázás van. Tehát vagyok, én a férjem, és a kislányom..Mert én befejeztem, nincsenek felmenőim, többet nem látogatok meg senkit, és ennyi. Annyira csalódott vagyok.

Máshol is ennyire felszínesek a kapcsolatok a rokonokkal? Én ezt nem így képzeltem..

Kérdésem nincs csak jó kiírni magamból.

Köszönöm....

2018. ápr. 29. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, ha ez vigasztal!
2018. ápr. 29. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:

“Máshol is ennyire felszínesek a kapcsolatok a rokonokkal?“ ezt azért kérdésnek veszem, ha nem gond.

Sajnos manapság, bár lehet régebben is, ezt tudom

2018. ápr. 29. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

“Máshol is ennyire felszínesek a kapcsolatok a rokonokkal?“ ezt azért kérdésnek veszem, ha nem gond.

Sajnos manapság, bár lehet régebben is, ezt nem tudom elég felszínesek a családi kapcsolatok. Több oldalról hallom ismerősöktől, hogy hiába nagy, nem összetartóak és semmiben nem lehet számítani rájuk. Nálunk is így van. Egy barát előbb segített ki, amikor beteg voltam, mint a családom.

2018. ápr. 29. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"Apámat, anyámat már régen elengedtem." Nálunk épp a szülők és testvérek azok, akik bármikor szamíthatnak egymásra, összetartanak. A tágabb rokonsággal felemás a kapcsolat. Anyai ágon velük is rendszeresen összejövünk, az apai ággal már más a helyzet, bár ők sokkal messzebb élnek, "szétszóródtak", szóval alighanem ennek is nagy szerepe van benne, hogy így alakult, bár ők amúgy is "távolságtartóbbak".
2018. ápr. 29. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
92%

Ha csak dicsekedtek és a rongyot rázták, megértem, hogy elkeserít. De az, hogy nem jöttek össze egy helyre, én ezt annyira nem látom negatívnak. Szerintem az lehetett mögötte, hogy mindegyikük vendégül akart látni a saját házában.

Abban van igazság, hogy manapság felszínesek a rokoni kapcsolatok. De az se lenne jobb, ha a huszonötödik unokatestvér is belepo..ázna, hová megy továbbtanulni a gyereketek, miért itt laktok, miért ott dolgozol, miért nem a férjed főz, miért a férjed főz, miért csak egy gyereketek van, miért így nevelitek ....... és így tovább a végtelenségig.

2018. ápr. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!