Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ronda vagyok. Mit csináljak?

Ronda vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma elmenem az egyik bevásárlóközpontba, a mosdóban belenéztem a tükörbe és hazajöttem mert nem bírtam, hogy az emberek így látnak. Aztán belegondoltam, hogy már vagy 1 órája ott vagyok és nézelődök, és elkezdtem sajnálni az embereket, amiért engem kellett látniuk.

Pattanásos, kövér és alacsony vagyok:(

Széles a csípőm, szerintem a fenekem is ronda és hááát, semmi vonzó nincs bennem... Na szerintetek mit tegyek?

F17

2010. jún. 21. 21:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia.. Először is ne merülj tovább az önsajnálatban, mert azzal nem oldasz meg semmit.

Ha zavar a testalkatod, akkor tegyél ellene. Itt van a nyár, sohasem lesz ennyi szabadidőd, mint most. Szokj hozzá, hogy heti háromszor-négyszer mozogsz. Fuss, vegyél fitness DVD-ket, ússz, ha tudsz szerezz be szobabiciglit. Ha a sulidban van konditerem, érdeklődj, hogy lehet-e nyáron is használni. Ha nincs, akkor alaposan nézz körül a konditermek között - nem hiszem, hogy mindegyik annyira drága lenne, hogy szüleid nem tudnák kifizetni. Csak néha egyszerűbb azt mondani, hogy nincs pénzem, és hagyni az egészet a francba.

Ha a krémek nem segítenek a pattanások ellen, valami gond van a szervezeteddel. Próbálkozz tisztítókúrával. Hasmenésed nem szokott lenni, amikor emberek közé mész?

És végül, próbáld megfejteni, hogy mi okozza az önértékelési zavarodat. Pl. bántottak, csúfoltak kiskorodban? Próbáld meg az ilyen elfojtott emlékeket feldolgozni.

2010. jún. 22. 12:38
 32/36 anonim ***** válasza:
Eddzél kitartóan.
2010. jún. 22. 16:52
 33/36 anonim ***** válasza:

vicces aztirja mind hasznélj ijen ojan krémet 1szer elmentem bőrgyógyászhoz azt mondta ha nemfogadom el magam nem fog javulni, na azóta nemérdekel xd

Gyere a tauri wow szeróra kockulni csinálj egy holypalát és meg sem állunk 2k+ os 2v2 rating is :D

2010. jún. 24. 09:27
 34/36 anonim ***** válasza:

hát ez valami hihetetlen, hogy mennyi komplexusos ember van.. mivanitt?!!:D:D Ez valahogy nagyon megindító volt, hogy egy srác azt írja:széles a csípőm:D:D:D:xd

Basszus.. srác vagy! Legyen erős csontozatod. Kövér vagy? Sportolj. A pasik sokkal könnyebben tudnak izmokat pakolni magukra. Bár nekem a vékony srácok a gyengéim, na meg az izomagyak. 2véglet:D De ez csak 1 vélemény. Nagggyon sok lánynak/nőnek bejön a husis verzió.

Amúgy meg.. nem egyszer megesett velem, hogy ha jobban megvizslatom azt a bizonyos kiszemeltet, lehet nem is tetszene igazán, de olyan hihetetlen a stílusa/"kisugárzása"/dumája van, vagy tudod, amikor 1xűen csak szimpatikus valaki. Szóval ez kémia is.

De lehet változtatni kellene a stílusodon. Vagy ha nincs kialakult, akkor alkoss magadnak vagy keress.

Amúgy ismerek pár erősebb felépítésű srácot, akinél esk nem azt veszem 1x észre, hogy hú de kövér, hanem durván a stílusa üt szembe.

Szóval.. azért írom a stílust, mert még csak 17 vagy, szóval ha nem tömeg/átlag cuccokat viselnél, hátha kinyílna a világ.

2010. aug. 12. 10:10
 35/36 anonim ***** válasza:
utsó vagyok. Amúgy 21/L, de én sem vagyok 1 Megan Fox, mégse hullajtom a hajam ilyen dolgokon, h most jaj de kibas*ott undorító képem van. Személyiség kell. Ennyi.
2010. aug. 12. 10:12
 36/36 anonim válasza:

Jajj szegény nem vmi jó a helyzeted. :S Nem leszel egy álompasi de változtatni még tudsz rajta legalább úgy h ne hánny magadtól. Am meg fogyókúrához, futáshoz meg felüléshez nem kell pénz...

16/L

2010. okt. 8. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!