Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme az életnek, ha...

Mi értelme az életnek, ha ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Pattanások

Zsíros a bőröm

Folyton izzadok

És ne jöjjön senki se a rohadt krémekkel, lemosókkal mert már minden sza*t kipróbáltam

2010. dec. 5. 00:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%
akkor ne a sz*rokat próbáld. tessék szépen bőrgyógyászhoz menni ő felírja neked a megfelelőt. jelzem nekem is ez volt rendbe jött. és ettől nem lehetsz ronda? emiatt megakarnál halni?
2010. dec. 5. 00:49
 2/26 anonim ***** válasza:
73%
Micsoda problémák... örülj neki hogy nem élsz fogyatékkal vagy nem vagy beteg (pl rákos, éces), becsülni kéne magadat nem pedig ezen bosszankodni hogy pattanás meg zsíros bőr.. Tegyél uborka karikát az arcodra, most le clean'n clearel és használj dezodort. Most nagyon mást ugyse tudsz tenni
2010. dec. 5. 00:49
 3/26 A kérdező kommentje:

1. a bőrgyógyász felírt valami szar 10ezerért azt semmi változás

2. igen ilyen problémáim, és nem kötelező válaszolni

2010. dec. 5. 00:54
 4/26 anonim ***** válasza:
és hány éves vagy? fiú lány? mert lehet serdülsz és ezért van
2010. dec. 5. 00:55
 5/26 A kérdező kommentje:

fiú

17

és ez már 13 éves korom óta így van...kezdem unni

2010. dec. 5. 00:58
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
áá sztem max 1 év és elmúlik. hidd el :) addig meg próbáld valami természetes cuccot rávenni az arcodra :) ne légy emiatt ideges mert minél jobban idegeled magad miatta annál jobban olyan lesz. meg figyelj oda az étkezésre mert valami zsírosít és ugye akkor több a pattanás is
2010. dec. 5. 01:02
 7/26 A kérdező kommentje:
figyeltem már fél évet az étkezésre és semmi
2010. dec. 5. 01:03
 8/26 anonim válasza:
66%

Szia!

Nem szabad így hozzáállni a dologhoz. Hidd el rengetegen vannak, akik küzdenek ezzel. Én is pattanásos vagyok és két naponta mosnom kell a hajamat. Tudom, hogy piszkosul nehéz így élni. De hidd el, hogy ettől függetlenül igen is van értelme az életnek. Ha ismernéd az én életemet, akkor biztosan furcsának találnád, hogy ezt mondom. Nagyon rossz a családi helyzetem, szegények vagyunk, apám egy bunkó, nem fizet rám gyerektartás, és borzalmakat kellett átélnem amíg itt lakott, minden naposak voltak a cirkuszok, verekedések. De a problémákat úgy lehet leküzdeni ha küzdünk érte. Nekem jelenleg is pszichológus segít. Ha nem mentem volna el, akkor lehet, hogy már megöltem volna magam. De így visszagondolva, borzalmasan bánnám, mert akkor egyedül hagytam volna az én drága jó édesanyámnak. Lehet, hogy hülyének tartasz, hogy ez hogy fenébe jön a pattikhoz meg az izzadáshoz. De ezzel csak azt akarom mondani, hogy próbálj tenni ellene. Szedj sörélesztőt, ha kell mosd 2 naponta a hajad, hidd el sokan mossák gyakran, próbáld ki a La Roche-Posay termékeket, nekem az effeclar szinte teljesen eltüntette a pattikat. Izzadás ellen a Dove dezodort használom, nekem ez 100%-osan bevált. Persze tesiórán ennek ellenére is leizzadok. A hajamat Kén samponnal mosom. Így nem 1 naponta hanem 2 naponta mosom a hajam, de hát ez van. Meg úgy szokta mosni, hogy megmosom az egészet vasárnap hétfőn még szép, keddre viszont már zsíros a frufrum és vagy hétfő este, vagy kedd reggel ha van időm akkor csak a frufrum mosom meg. Így kedden is szép. Szerdára pedig összekötöm a hajam a tarkómon és csak a fejem tetejét mosom mert ott zsíros. De van, h kedd este csinálom ezt meg. Csütörtökön és pénteken ugyan ezt csinálom. Próbáld ki. A gőzölés is nagyon jó a bőrnek. Meg a Salyciles lemosók. Remélem jól írtam a nevét. :/ A hónaljamat pedig szinte 2-3 naponta borotválom, mert minél szőrösebb annál jobban izzadom.

Hidd el van értelme az életnek, méghozzá a szeretteid miatt. Lehet, hogy ezt mondod ez hülyeség, de nem az. A hajad pedig sztem vágasd valami izgalmas, jó fazonra, hogy érezd, hogy elindultál azon az úton ami a jó változás felé vezet. Én alapozót és kőpúdert használok h ne legyen zsíros a bőröm, de attól a nap végére lezsírosodik nekem is. Egy picit sminkeld ki magad mindig, nem kell sokat tenni fel, pl szempillaspirálozd ki magad, alapozó+púder. De nem kell sokat rakni. Kérlek ne szomorkodj, hidd el, hogy szép vagy. Ebben biztos vagyok! Mert attól h valaki pattis vagy zsíros a haja még lehet szép. A pattanás kezelhetőbb mint az pl hogyha valakinek ocsmány formájú az orra vagy gülü, dülledt a szeme. Remélem nem haragudtál meg rám, és kipróbálod a tanácsaim. Sok szerencsét a változtatáshoz!

2010. dec. 5. 01:07
 9/26 anonim válasza:
Most olvasom a kommenteket h fiú vagy, tehát bocsi, hogy a sminkellésről írtam, de nem tudtam h fiú vagy. Attól függetlenül próbáld ki a krémeket, meg a többit, a ,,lányos dolgokon" kívül. A sminkeléssel kapcsolatban pedig remélem tudtam segíteni, a lányoknak. Még egyszer elnézésedet kérem!
2010. dec. 5. 01:13
 10/26 anonim ***** válasza:

ha minden nap használsz pl arclemosót persze, hogy semmi, úgy kell alakítanod a mindennapjaidat, hogy folyamatosan tudd ápolni a bőröd

sok más embernek is ilyen problémái vannak, a szépség és divat kategóriában több ezer olyan kérdés van, hogy mit tudnának a bőrükkel kezdeni, épp tegnap olvastam

én is voltam már úgy, hogy fel akartam adni, mert egyszerűen nem használt semmi, de elég szűk látókörű voltam, kísérleteztem és persze sok szart is megvettem

ha téliszünet lesz próbáld ki, hogy csak vízzel mosod meg az arcod naponta többször, hátha javul a bőröd, aknesolt is vehetsz a gyógyszertárban ha még nem próbáltad

2010. dec. 5. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!