Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme van az életnek?

Mi értelme van az életnek?

Figyelt kérdés
.......ha senki sem szeret,-ha nincs párom,-ha nincsenek barátaim,-ha csak kihasználnak de ha egy jó szó kellene azt nem kapok senkitől sem,-ha meghalnék fel sem tűnne senkinek!?
2011. ápr. 13. 17:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
nincs értelme az életnek,aki mást mond eladni próbál valamit,hiába van családunk boldog életünk,de egyszer meghalunk akkor meg mi értelme van élni? most majd jönnek a kioktató hozzászólások,hogy igen is van értelme az életnek blabla... mit nevezünk életnek? azt hogy van családunk,vannak programok amikben részt veszünk,boldog pillanatok az életben,de valakinek ez nem jut ki,pedig ő mindent megtesz.
2011. ápr. 13. 17:38
 2/26 anonim válasza:
honnan tudlyam? ez ojan kérdés amire nem tudja senki a választ!
2011. ápr. 13. 17:40
 3/26 anonim ***** válasza:

ugyanilyen lelkiállapotban vagyok, mint te... De érdemes élni, legszarabb pillanataimat élem mai napig át, de érdemes... Lesz párod->Lesz aki szeret->Lesznek barátaid(párod útján)->Akik nem használnak ki->Sok jó szó->ÉS nem halsz meg...

Nem érdemes meghalni, élni kell! Próbálkozni, evezni a nagy tengeren... Egyelőre magányosan, aztán lehet csak pár nap, esetleg pár hét és lesz valaki aki megdobotatja a szíved, aki nem fog leszarni, és megtesz mindent azért ,csak hogy veled lehessen.... :) Így lesz szép az élet! :) NE halj meg!

2011. ápr. 13. 17:46
 4/26 anonim ***** válasza:
Az életnek az az értelme, hogy még élünk és nem haltunk meg. A halálnak az lesz az értelme, hogy már nem élünk, de az is lehet, hogy akkor is élni fogunk. Tehát az élet örök és ha az örök akkor az élet értelme a minden. Az élet értelme az öregedés és a szeretet, mert ez az egy amit biztos, hogy mindenki csinál amíg csak él...
2011. ápr. 13. 17:48
 5/26 anonim ***** válasza:
Ha azt várod, hogy egy másik embertől kapd meg a boldogságot, akkor lehet hogy sose leszel boldog! Magadban kell megtalálni először!
2011. ápr. 13. 17:48
 6/26 anonim ***** válasza:
Igen ez elég érdekes kérdés!Szerintem ez attól is van ,hogy épp milyen passzban van az ember!Én is sokszor érzem úgy,hogy nincs értelme...de biztos azért születtünk mert van valami célunk idelent!Párod-majd lesz,ezen ne aggódj.Barátok meg minek?csak kihasználják az embert ahogy írtad is.Ha lenne valami célod az életben,biztos lenne érteme is!
2011. ápr. 13. 17:49
 7/26 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi. Nekem van szerető párom, családom, meg mindenem igazából, meg mindenféle érdekeset tudok csinálni, de szerintem akkor sincs, ha földhöz verem a s3ggemet se. Úgy is meghalok, tök mindegy mit csinálok, ugyanúgy fogom végezni. Ráadásul tényleg semmi értelme az életemnek, SEMMI haszna, semmi fontos, még ha valami nagy szám dolgot fel is találnék az is csak arra lenne jó, hogy az embereknek jó lesz, rajtuk kívül meg kb. semminek a Földön. Az lenne a legjobb, ha kihalnánk úgy ahogy vagyunk, mert semmire sem vagyunk jók.
2011. ápr. 13. 17:50
 8/26 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodok mostanság rengetegszer...

Azt mondják, hogy az apró örömökért kell élni és azokat megragadni - a szép pillanatokat a barátokkal, családdal, pároddal..

ha ezek neked nincsenek meg, kezdj el társaságba járni! Ha ez nem lehetséges, akkor még az is jó, ha a neten ismerkedsz.. keress közösségi oldalakat és beszélgess az emberekkel. Hagyd, hogy megismerhessenek és megszeressenek. Ne zárkózz el a világtól, legyél nyitott sokmindenre, mosolyogj és mosolyogj.. és a világ is visszamosolyog majd rád.

Tudom, hogy ez kicsit agymosóan hangzik, de tényleg van ezekben a dolgokban valami.. legalábbis nekem így bevált. :)

2011. ápr. 13. 17:51
 9/26 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi értelme van az életnek mint a halálnak. Ha nem lenne az egyik, nem lenne a másik se.
2011. ápr. 13. 17:52
 10/26 anonim ***** válasza:
Az élet olyan mint egy színház ahol meg kell felelned a szerepednek. Ha jó szerepet kapsz akkor élvezed az ittlétet, ha meg rosszat akkor nem. Én szerintem rosszat kaptam, de rájöttem, hogy lehet ebből is valamit élvezni. Ha van kedved írj privit: s.impreza1@gmail.com
2011. ápr. 13. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!