Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme van az életnek?

Mi értelme van az életnek?

Figyelt kérdés
.......ha senki sem szeret,-ha nincs párom,-ha nincsenek barátaim,-ha csak kihasználnak de ha egy jó szó kellene azt nem kapok senkitől sem,-ha meghalnék fel sem tűnne senkinek!?
2011. ápr. 13. 17:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
.
2011. ápr. 13. 17:54
 12/26 anonim válasza:
51%
Ha azt várod, hogy most mindenki elkezdi mondogatni neked, hogy de érdemes élni meg blabla, ne várd. Itt ne, ugyanis itt Magyarországon olyan szar a helyzet, hogy egyszerűen ellehetetlenítik az emberek életét. Nincs barátod? Nincs szerelmed? Hú de borzasztó! Nekem nincs egy vasam se. Azt sem tudom mi lesz hónap végéig velünk. Nem baj lehet jövőhéten felkötöm magam, itt hagyom a családom a szarba.
2011. ápr. 13. 17:54
 13/26 anonim ***** válasza:
Na, már tiszta depi leszek, ahogy ezeket a hozzászólásokat elolvastam. Én sem vagyok jó passzban. Van értelme biztos. Bár ez a halál téma engem is eléggé foglalkoztat. Nem úgy, hogy meg akarok halni, inkább úgy, hogy félek tőle. Mióta meghalt édesanyám, rengeteget szorongok. Akkor tényleg megfordult a fejemben, hogy ennyi egy élet? Pillanat alatt vége van? :( Apró örömök amik fontosak. Pl. szex, evés, ivás, gyerekek, utazás, stb. :)
2011. ápr. 13. 17:55
 14/26 A kérdező kommentje:
Nagyon magam alatt vagyok. De látom jó sokan vagyunk ezzel így.Nincs kedvem mosolyogni,de ha lenne akkor sem látná senki.Szörnyen szeretethiányom van.Nagyon rossz így élni.........
2011. ápr. 13. 18:00
 15/26 anonim ***** válasza:

Az élet csak egy játék amit egyszer úgyis elveszítesz,

Az élet csak egy út, ami felkészít a halálra,

Blahblahblah... Én csak élem az életemet, amíg élek.

Értelme az nincs ^^'

2011. ápr. 13. 18:18
 16/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én küldök egy nagy, hosszú, szeretetteljes ölelést. Nekem is szükségem lenne rá.
2011. ápr. 13. 18:30
 17/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:30

Köszi.Én is küldök Neked! Bárcsak ilyen egyszerű lenne minden.

2011. ápr. 13. 18:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Az élet egyszerű csak élni kell.
2011. ápr. 13. 21:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Élvezni kell, és fejlődni!

Bár még csak 14 vagyok..na szóval mindig panaszkodtam hogy nincsenek barátaim. Egyedül olvastam szünetekben. Persze megvoltam győződve arról, hogy valami baj van velem. Aztán rájöttem hogy nem várhatom, hogy mindenki körém gyűljön, szóval elkezdtem beszélgetni, és tádáááám:D

A matek se ment soha. Majd 2 éve arra is rájöttem, hogy csak elhitettem magammal hogy sosem fog menni:) Bár még mindig gyűlölöm, és az évszámokat még mindig könnyebben jegyzem meg, és valakinek tuti el kell még egyszer magyaráznia...de..ötös leszek belőle.

Szóval mi a tanulság? Cselekedj!

2011. ápr. 13. 22:02
 20/26 anonim ***** válasza:

"Az ember olyan tökéletes, hogy képes önmagával elhitetni, hogy bármi, még akár saját maga és léte is tökéletlen, vagy éppen értelmetlen legyen."

egyébként egy dolog van, ami szeret bizton, ami a barátod, ami nem használ ki, ami megóv még akkor is ha meghalsz, mivel végigkíséri minden egyes pillanatát a létednek, ami örök, ami meg nem szűnik soha. amúgy az emberek is szeretnek, csak tévedésükben elfedik az önzetlen szeretetet az önzővel, azzal a szeretettel aminek elvárásai vannak...és igazság szerint nem vagy egyedül, mert valójában egy vagy az egésszel tudatodban, egy vagy mindennel és mindenkivel. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. ápr. 14. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!