Mi értelme van az életnek?
Az élet csak egy játék amit egyszer úgyis elveszítesz,
Az élet csak egy út, ami felkészít a halálra,
Blahblahblah... Én csak élem az életemet, amíg élek.
Értelme az nincs ^^'
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:30
Köszi.Én is küldök Neked! Bárcsak ilyen egyszerű lenne minden.
Élvezni kell, és fejlődni!
Bár még csak 14 vagyok..na szóval mindig panaszkodtam hogy nincsenek barátaim. Egyedül olvastam szünetekben. Persze megvoltam győződve arról, hogy valami baj van velem. Aztán rájöttem hogy nem várhatom, hogy mindenki körém gyűljön, szóval elkezdtem beszélgetni, és tádáááám:D
A matek se ment soha. Majd 2 éve arra is rájöttem, hogy csak elhitettem magammal hogy sosem fog menni:) Bár még mindig gyűlölöm, és az évszámokat még mindig könnyebben jegyzem meg, és valakinek tuti el kell még egyszer magyaráznia...de..ötös leszek belőle.
Szóval mi a tanulság? Cselekedj!
"Az ember olyan tökéletes, hogy képes önmagával elhitetni, hogy bármi, még akár saját maga és léte is tökéletlen, vagy éppen értelmetlen legyen."
egyébként egy dolog van, ami szeret bizton, ami a barátod, ami nem használ ki, ami megóv még akkor is ha meghalsz, mivel végigkíséri minden egyes pillanatát a létednek, ami örök, ami meg nem szűnik soha. amúgy az emberek is szeretnek, csak tévedésükben elfedik az önzetlen szeretetet az önzővel, azzal a szeretettel aminek elvárásai vannak...és igazság szerint nem vagy egyedül, mert valójában egy vagy az egésszel tudatodban, egy vagy mindennel és mindenkivel. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!