Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme az életnek?

Mi értelme az életnek?

Figyelt kérdés
A boldogság múlandó, illetve anyagi boldogság (kocsi,ház). A társban csalódhat az ember, a családját elveszítheti...akkor mégis mi az ami örök és megéri harcolni érte?
2011. jún. 12. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezt én sem tudom,én is csak a pillanatnyi csodáknak élek... :S
2011. jún. 12. 23:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Ehhez mi mindannyian kevesek vagyunk, hogy megétsük. Próbálj örülni a pillanatnyi örömöknek és már nem hiába vagy ezen a földön.
2011. jún. 12. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de mi bajod van? Kezed van? Lábad van? Látsz rendesen? Fáj vmid? Mert ha semmi bajod akkor szedd össze magad és kérdezd meg azokat az embereket akiknek tényleg hiányzik vmelyik testrészük v fogyatékosak. Ök majd elmondják a választ Neked. Lehet az is h unatkozol és ilyen butaságon töröd a fejed. Keress célt magadnak.
2011. jún. 12. 23:36
 4/11 A kérdező kommentje:
A célt sem tarthat örökké. Vagy elérjük, vagy megszűnik~
2011. jún. 13. 00:09
 5/11 anonim ***** válasza:

"az élet értelme, elárulom annyi, hogy átéld."

/FankaDeli/

2011. jún. 13. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Én tudom miért.A szeretetért a boldogságért.Ha van barátod vagy barátnőd akkor már tudod de ha nincs akkor nem .Igen el lehet érni a céljainkat de utána mást célt kell kitűznöd magad elé.És az anyagi gond sokszor jöhet de az is megoldódik.De ha van szerető családod akkor semmi mással ne foglalkozz. (Ha hülyének hisztek akkor csak rajta vagy hogy ha le akartok pontozni akkor nyugodtan)Énnekem ez a véleményem az életről.
2011. jún. 13. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Nincs értelme
2011. jún. 13. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Semmi. Minden szülő egy potenciális "gyilkos" is egyben, - csak ezt még nem fogja fel akkor, amikor "alkot".

Az élet lényege a halál kivárása, - pereg egy "homokóra", amit nem Te indítottál el, melynek testét nem látod, (így nem is tudhatod, hogy mikor fogy ki a felső részéből a homok). Ezt a homokórát nem is lehet forgatni: Egyszer elindította az édesanya, aki a Világra hozott, - és ugyanazzal a lendülettel le is betonozta a mozgó alkatrészeit. - Összetörni össze lehet, a benne lévő homok lefolyását ki lehet várni, - de nem kötelező, - megállítani viszont nem lehet.

2011. jún. 13. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Az égvilágon semmi amit elérsz azt elveszted
2011. jún. 13. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
35%

ÚÚrissten! Elmeosztály!!

Napóleon vótam!

2011. jún. 14. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!