Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme az életnek?

Mi értelme az életnek?

Figyelt kérdés

Megszületünk, óvodába megyünk, iskolába (min. 12 évig), utána talán megint iskolába, majd dolgozunk, ha szerencsénk van nyugdíj, de már öregek vagyunk, és mindjárt vége.

Én még csak az iskolánál tartok, de nem szeretném, hogy a többi is ugyanaz legyen mint másnak. Nem akarom, hogy értelmetlenül éljek.

2010. szept. 22. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
nincs neki. ráadásul egyre szarabb, az óvoda szarabb, mint otthon lenni, az iskola szarabb, mint az óvoda, a meló még annál is szarabb, a nyugdíjas kor meg talán a halálnál is, hiába van előtte a sorban.
2010. szept. 22. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
És mit lehet ez ellen tenni?
2010. szept. 22. 14:07
 3/10 anonim válasza:
Az a baj hogy csak ezt látod az életből: iskola, munka... Csináld azt amit szeretnél. Hiszed egyszer úgy is vége lesz.:) Élj úgy, hogy ne bánj meg semmit.
2010. szept. 22. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Az élet, a világmindenség, meg minden = 42
2010. szept. 22. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
hát sokmindent nem lehet tenni. illetve vannak akik bűnöznek, az nem rossz, de arra születni kell.
2010. szept. 22. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
a 42!
2010. szept. 22. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
ha már ennyi uncsi dolog van, legalább a délutánokat és hétvégéket úgy kell alakítani, hogy olyat csinálj, ami jó, amit szeretsz. De sajna ez van, senki sem kérte az életét...
2010. szept. 22. 14:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem egy új keletű kérdés.

[link]

Én is sokat gondolkoztam rajta. Ennek így tényleg nincs értelme. Lenni kell valami többnek, valakinek aki értelmet ad ennek az egésznek. Rá is jöttem, hogy van. Van értelme, és az is van, aki értelmet adjon neki. Én Istennél találtam ezt meg.

Értékeljétek le nyugodtan a válaszom! :) Én viszont akkor is tudom, hogy ki vagyok és miért vagyok, mi az életem célja... és boldog vagyok! :)))

2010. szept. 22. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:

az élet értelme a folyamatos fejlődés is lehet, mégpedig a jellemed/tudatod fejlődéséé...tudod nem szűnsz meg, csupán tapasztalod a halált és születést. egyébként pedig az örök boldogság az élet értelme, mindennel harmóniában való létezés, de ehhez be kell látni bizonyos dolgokat, amikhez persze van segítség, pusztán nyitottnak kell lenni. :)

Buddha:

"A boldogsághoz nem vezet út...az út maga a boldogság"

De ezt előbb nem árt észrevenni, ugye azt, hogy az úton állsz. :P

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 22. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
ezt már annyiszor megkérdezték..és azóta sem nyert semmi értelmet..
2010. szept. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!