Mi értelme az életnek?
Megszületünk, óvodába megyünk, iskolába (min. 12 évig), utána talán megint iskolába, majd dolgozunk, ha szerencsénk van nyugdíj, de már öregek vagyunk, és mindjárt vége.
Én még csak az iskolánál tartok, de nem szeretném, hogy a többi is ugyanaz legyen mint másnak. Nem akarom, hogy értelmetlenül éljek.
Ez nem egy új keletű kérdés.
Én is sokat gondolkoztam rajta. Ennek így tényleg nincs értelme. Lenni kell valami többnek, valakinek aki értelmet ad ennek az egésznek. Rá is jöttem, hogy van. Van értelme, és az is van, aki értelmet adjon neki. Én Istennél találtam ezt meg.
Értékeljétek le nyugodtan a válaszom! :) Én viszont akkor is tudom, hogy ki vagyok és miért vagyok, mi az életem célja... és boldog vagyok! :)))
az élet értelme a folyamatos fejlődés is lehet, mégpedig a jellemed/tudatod fejlődéséé...tudod nem szűnsz meg, csupán tapasztalod a halált és születést. egyébként pedig az örök boldogság az élet értelme, mindennel harmóniában való létezés, de ehhez be kell látni bizonyos dolgokat, amikhez persze van segítség, pusztán nyitottnak kell lenni. :)
Buddha:
"A boldogsághoz nem vezet út...az út maga a boldogság"
De ezt előbb nem árt észrevenni, ugye azt, hogy az úton állsz. :P
üdv és sok sikert
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!