Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ronda vagyok. Mit csináljak?

Ronda vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma elmenem az egyik bevásárlóközpontba, a mosdóban belenéztem a tükörbe és hazajöttem mert nem bírtam, hogy az emberek így látnak. Aztán belegondoltam, hogy már vagy 1 órája ott vagyok és nézelődök, és elkezdtem sajnálni az embereket, amiért engem kellett látniuk.

Pattanásos, kövér és alacsony vagyok:(

Széles a csípőm, szerintem a fenekem is ronda és hááát, semmi vonzó nincs bennem... Na szerintetek mit tegyek?

F17

2010. jún. 21. 21:52
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nem kell, van egy ismerősöm aki felajánlotta... a segítségét
2010. jún. 21. 22:40
 22/36 anonim ***** válasza:
95%

Most azt várod,hogy szánjuk (?)..ez nem jött össze.Max amiatt sajnálunk,hogy rögtön meg akarsz halni. ,,pattanásos és alacsony és kövér"..NAÉS??!Örülj az életnek,van akinek sokkal rosszabb,mozgássérült,vagy árva,verik stb stb..

A problémáid ellen igenis tehetsz.

Mozogj,bringázz,itt a nyár,ússz,nem musz. strandokon,lemész egy tóra vagy egy folyóhoz,ahol senki se lát,ha ilyen szégyellős vagy.

Alacsony vagy?ÉS?Tudod hány alacsony lány járkál fel és alá?Bár igaz,ha csak otthon ülsz,nem veszed őket észre.Mozdulj ki!Parkokba is lehet verset írni,és ne a külsőddel foglalkozz.

Pattanások?Hűha...nekem is volt/van/lesz.Ez így van rendjén.Van sok krém,kipróbálod,ami bejön használod. Illetve vannak már kizárólag férfiaknak gyártott alapozók és korrektorok.

17/L

2010. jún. 21. 22:47
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó dejóarc. =D
2010. jún. 21. 22:48
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
szívből jött:D
2010. jún. 21. 22:59
 25/36 anonim válasza:
70%

Szia!

Kezdjük ott,hogy kamasz vagy:(mintha én nem lennék az)

Pattanások annyira természetesek ilyenkor...

És a rossz kedv,a magány,a depresszió,sőt az öngyilkosság megmentő érzés is természetes.

Tényleg próbálj pozitívan gondolkodni,szívesen megismernélek,hogy épp azért is megmutassam hogy mennyire értékes személy vagy,de amit kikövetkeztetek:

-Valóban egészséges vagy,és ez legfontosabb.Csak egy gondolat a szegényebb gyerekekre,és rájösz.(szegényebb alatt nem anyagi helyzetre gondolok)

-Értelmes vagy.

-És egy gyönyörű tehetséged is van az írás.

Szerintem még sorolhatnám(meg te is ) ha belegondolsz.

Sokat írtam,és valószínű helytelenül,de ha egy kicsit is segített megérte :]

2010. jún. 21. 23:11
 26/36 A kérdező kommentje:

Az írással nem megyek sokra!

Ha könnyen tanulnék nyelveket, vagy kisujjból kiráznám a matematikát, vagy ha lenne valamihez tehetségem, akkor azzal sokra mennék, de így nem ér semmit.

Az írással nem sokra megyek.

Írhatok akármilyen jó drámát nem lesz hasznom belőlle!

2010. jún. 21. 23:30
 27/36 anonim válasza:
100%
nem a külsőddel van a probléma, hanem a belsőddel. járjál konditerembe és ne egyél annyi tojást akkor kevesebb ragya lesz rajtad. ha egy mód van rá ne clean&clearrel kendd magad mert szart sem ér. ha így állsz magadhoz más miért kedvelne téged? inkább találd meg h mibe vagy jó és legyél rá büszke..
2010. jún. 22. 01:26
 28/36 anonim ***** válasza:

Fiúnak nem muszáj szépnek lenni. Míg a lányoktól elvárják a szépséget, a fiúk csomó mindennel kompenzálhatnak, ha előnytelen külsejűek. Hol mi a menő - pénz, intelligencia, művészet (erre pl. van esélyed! a "művészlelkekhez sok lány vonzódik!), zenélés, rendes jellem, jó szöveg, humor, vagányság, stb.

De azért javítani is próbálhatsz magadon - pattanásaiddal voltál már bőrgyógyászaton, és kozmetikusnál? Ha konditeremre nincs pénzed, diétázz (ésszerűen) eddz otthon ,netről tölts le fitness videókat, pl. innen

[link]

Keresd meg a lehető legelőnyösebb frizurát,öltözködési módot.

Ne (csak) diszkósokkal, plázába járókkal barátkozz, mert azok csak egy lúzernek fognak nézni, és akkor te is annak fogod tartani magad - hanem pl. rockerekkel vagy egyéb módon "másokkal", mert a divatos körökben csak a külsőre mennek, de más társaságokban ez nincs így!

2010. jún. 22. 01:35
 29/36 anonim ***** válasza:

Még az öngyilkosság előtt nézd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=uPdVIIQCK74

2010. jún. 22. 06:35
 30/36 anonim ***** válasza:
82%
mennyél már a pics*ba, minek sajnáltatod itt magad, egyszer azt mondod, hogy jókat írsz, egyszer meg azt hogy nincs értéke, ha valamit komolyan vennél az életben talán lehetne belőled valaki. az írók amúgy sem a szépségükről híresek.
2010. jún. 22. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!