Ronda vagyok. Mit csináljak?
Ma elmenem az egyik bevásárlóközpontba, a mosdóban belenéztem a tükörbe és hazajöttem mert nem bírtam, hogy az emberek így látnak. Aztán belegondoltam, hogy már vagy 1 órája ott vagyok és nézelődök, és elkezdtem sajnálni az embereket, amiért engem kellett látniuk.
Pattanásos, kövér és alacsony vagyok:(
Széles a csípőm, szerintem a fenekem is ronda és hááát, semmi vonzó nincs bennem... Na szerintetek mit tegyek?
F17
Most azt várod,hogy szánjuk (?)..ez nem jött össze.Max amiatt sajnálunk,hogy rögtön meg akarsz halni. ,,pattanásos és alacsony és kövér"..NAÉS??!Örülj az életnek,van akinek sokkal rosszabb,mozgássérült,vagy árva,verik stb stb..
A problémáid ellen igenis tehetsz.
Mozogj,bringázz,itt a nyár,ússz,nem musz. strandokon,lemész egy tóra vagy egy folyóhoz,ahol senki se lát,ha ilyen szégyellős vagy.
Alacsony vagy?ÉS?Tudod hány alacsony lány járkál fel és alá?Bár igaz,ha csak otthon ülsz,nem veszed őket észre.Mozdulj ki!Parkokba is lehet verset írni,és ne a külsőddel foglalkozz.
Pattanások?Hűha...nekem is volt/van/lesz.Ez így van rendjén.Van sok krém,kipróbálod,ami bejön használod. Illetve vannak már kizárólag férfiaknak gyártott alapozók és korrektorok.
17/L
Szia!
Kezdjük ott,hogy kamasz vagy:(mintha én nem lennék az)
Pattanások annyira természetesek ilyenkor...
És a rossz kedv,a magány,a depresszió,sőt az öngyilkosság megmentő érzés is természetes.
Tényleg próbálj pozitívan gondolkodni,szívesen megismernélek,hogy épp azért is megmutassam hogy mennyire értékes személy vagy,de amit kikövetkeztetek:
-Valóban egészséges vagy,és ez legfontosabb.Csak egy gondolat a szegényebb gyerekekre,és rájösz.(szegényebb alatt nem anyagi helyzetre gondolok)
-Értelmes vagy.
-És egy gyönyörű tehetséged is van az írás.
Szerintem még sorolhatnám(meg te is ) ha belegondolsz.
Sokat írtam,és valószínű helytelenül,de ha egy kicsit is segített megérte :]
Az írással nem megyek sokra!
Ha könnyen tanulnék nyelveket, vagy kisujjból kiráznám a matematikát, vagy ha lenne valamihez tehetségem, akkor azzal sokra mennék, de így nem ér semmit.
Az írással nem sokra megyek.
Írhatok akármilyen jó drámát nem lesz hasznom belőlle!
Fiúnak nem muszáj szépnek lenni. Míg a lányoktól elvárják a szépséget, a fiúk csomó mindennel kompenzálhatnak, ha előnytelen külsejűek. Hol mi a menő - pénz, intelligencia, művészet (erre pl. van esélyed! a "művészlelkekhez sok lány vonzódik!), zenélés, rendes jellem, jó szöveg, humor, vagányság, stb.
De azért javítani is próbálhatsz magadon - pattanásaiddal voltál már bőrgyógyászaton, és kozmetikusnál? Ha konditeremre nincs pénzed, diétázz (ésszerűen) eddz otthon ,netről tölts le fitness videókat, pl. innen
Keresd meg a lehető legelőnyösebb frizurát,öltözködési módot.
Ne (csak) diszkósokkal, plázába járókkal barátkozz, mert azok csak egy lúzernek fognak nézni, és akkor te is annak fogod tartani magad - hanem pl. rockerekkel vagy egyéb módon "másokkal", mert a divatos körökben csak a külsőre mennek, de más társaságokban ez nincs így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!