Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ronda vagyok. Mit csináljak?

Ronda vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma elmenem az egyik bevásárlóközpontba, a mosdóban belenéztem a tükörbe és hazajöttem mert nem bírtam, hogy az emberek így látnak. Aztán belegondoltam, hogy már vagy 1 órája ott vagyok és nézelődök, és elkezdtem sajnálni az embereket, amiért engem kellett látniuk.

Pattanásos, kövér és alacsony vagyok:(

Széles a csípőm, szerintem a fenekem is ronda és hááát, semmi vonzó nincs bennem... Na szerintetek mit tegyek?

F17

2010. jún. 21. 21:52
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
najó köszi a válaszokat, több már nem kell ugyse lesz jobb
2010. jún. 21. 22:02
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem 10 évet kell kibírnod. Én 22 évesen ismertem meg, akkor már nagyon jól nézett ki. Gimisnek csak fényképeken láttam, és hát elég gombócocska volt, és pattanásai is bőven voltak.
2010. jún. 21. 22:02
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Figyelj, én tök ugyanaz vagyok mint te csak lány és 13 éves. Nemrég kentem valamivel a pattanásaimat (anya kidobta a dobozát szóval nem tudom, hogy mi a neve, de vetetek vele megint és ideírom, hogy mi volt az nekem egyedül ez az egy vált be). Ne akarj öngyilkos lenni. Szerintem egyszer úgyis megtalálod azt akinek megtetszel! Esetleg új haj, új ruhák vagy valami? Nincs rajtad valami ami tetszik magadon? Mondjuk a szemed vagy valami? Én a világ legrondább lányának érzem magam. De a szemem az néha tetszik :D. Vannak barátaid? Az a lényeg, hogy ne zárkózz be. Vagy nincs valami ami érdekel és azt szeretnéd csinálni? Mert az elvonhatja a figyelmed és máris érdemes élned. :)

13/L

2010. jún. 21. 22:08
 14/36 anonim ***** válasza:

"Az öngyilkosságnál jobb nem jut eszembe!"

Először csak kíséreld meg, és csak másodjára sikerűljön(y)

2010. jún. 21. 22:08
 15/36 Sexylady ***** válasza:
83%

"najó köszi a válaszokat, több már nem kell ugyse lesz jobb"

akkor minek kérdezted b@szod? Hagy abba a kockulást, és menj ki mozogni... Vagy lődd le magad...

2010. jún. 21. 22:10
 16/36 anonim ***** válasza:
75%
Most miért kell bántani? Lőjétek fejbe magatokat ti...
2010. jún. 21. 22:11
 17/36 A kérdező kommentje:

22:06! Sajnos NINCS lőfegyver a lakásban

Barátkozni nem szoktam.

Egyedűl a történet, meg versírás érdekel, de ugyse lehetek író. Van belőllük már elég...

2010. jún. 21. 22:14
 18/36 A kérdező kommentje:

ÉS AMIKET ÍRÓK AZOK TÉNYLEG JÓK!!!

Mondjuk ezt csak a magyar tanárok eerősítették meg...

Kellett írni egy történetett...

2010. jún. 21. 22:15
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Segítsek meghalni? ^^
2010. jún. 21. 22:22
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd abba! Legyél mondjuk meseíró. :)
2010. jún. 21. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!