Tényleg ronda nevem van? ( Bőv . Lent)
Szerintem ronda nevem van .(Az édesanyám félig francia és ezért adott nekem ilyen idióta neveket) A nevem Charlotte (Sárlott) Sophie(Szófia) és szerintem nagyon elegáns és hercegnős mind a két név és nem is lehet rendesen becézni őket. :S
Milyen becenevem lehetne? És szerintetek jók ezek a nevek?
A suliban is csak csúfoltak a Sophie miatt a Charlotte pedig szerintem furcsa név , bár ezt a nevem is csúfolják. ( ezért is vagyok ennyire bizonytalan)
Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Ja és két kereszt nevem van. :S
Egyik ismerősöm régen odavolt a Charlotte névért, akkort minden Charlotte volt neki. Egyébként szerintem szép nevek.
Hívasd magad C.S.-nek. Úgy, h csé, vagy cé-es, vagy szí-es, vagy mindegy. A rövidítésék néha vagányak. ( kivéve sp... )
Másik ismerősömet meg Szofinak becézik. Sophie. Csak Szofi. Vagy Szoszo... Szasza...
Szerintem nem ronda a neved, csak magyar fülnek szokatlan
ha csúfolnak a neved miatt, akkor ignoráld őket
Becenév: Zsófi :) Sárli :)
szerintem semmi baj nincs vele, nekem szokatlan
ezért meg ne légy bizonytalan és kész
Hát köszönöm szépen. A Sári-ról nekem mindig a Sára jut eszembe amit nem szeretek! (Bocsi akit Sárának hívnak de van egy olyan osztály társam aki plázica és undorító amikor a majmolói Sacci-nak hívják . Mindha rágóznál. Én nem szeretem ezt a nevet hogy Sára. ) De különben anyukám mindig Charlie-nak (Csárlí) becéz , ami szerintem aranyos is de sok ember kinevetne miatta , mert hogy pasi név.) És apu szerint illenek hozzám a nevek főleg a Charlotte mert hátközépig érő vörös hajam van kicsit szeplős smarag zöld szemű lány vagyok. :) ( Különben apa Sapchy(Szaphy) nak is szokott hívni. Amugy 167 cm 50 kg és mindössze csak 14 év.)
Apa szerint regénybe illek . :s Szerintetek nem gáz a vörös haj szeplőkkel és smaragzöld szemekkel?
Ja és a barátaim csak Charlotte-nak hívnak. Ami olyan ciki.
Pl: Szünetben a folyosón beszélnek a barátnőim oda hívják egymást hogy : Anna , Eszti , Adri... És akkor elkiáltják magukat hogy Charlotte! Mindenki egy vöröske szeplős lányt lát futni. Ami még csak nem is baj de mindenki fölnéz vagy éppen rám néz ha hallják azt a fura nevet!:S Félek hogy a közép suliban mindenki kinevet hogy itt a vöröske mi is a neve? Ja meg van valami hülye nevű Charlotte! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!