Tényleg ronda nevem van? ( Bőv . Lent)
Szerintem ronda nevem van .(Az édesanyám félig francia és ezért adott nekem ilyen idióta neveket) A nevem Charlotte (Sárlott) Sophie(Szófia) és szerintem nagyon elegáns és hercegnős mind a két név és nem is lehet rendesen becézni őket. :S
Milyen becenevem lehetne? És szerintetek jók ezek a nevek?
A suliban is csak csúfoltak a Sophie miatt a Charlotte pedig szerintem furcsa név , bár ezt a nevem is csúfolják. ( ezért is vagyok ennyire bizonytalan)
Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Ja és két kereszt nevem van. :S
"Jaaaaj, szerintetek nem gáz, hogy magas vagyok és karcsú, hosszú vörös hajam van, smaragdzöldek a szemeim és két hercegnős nevem is van, ez nagyon cikiiiiii? Műnyafi bókvadász. Következő mi lesz, gáz-e a Gucci cipőd?"
Én ezzel értek egyet.
Ahogy olvasgattam itt, valahogy így képzeltelek el:
Ezután megláttam a képed, ami megmutatta, hogy helytelen volt a feltevésem. No, de ez nem válasz a kérdésedre...
Írták már neked páran, hogy szép a neved, és te is szép vagy, ami igaz is, és ezeket nyilván te is tudod. A te problémád az, hogy nincs elég önbizalmad, nem vagy elég határozott.
Ha szeretnél ezen változtatni, akkor írj, és segítek neked.
szerintem szép neved van :D
a Charlotte-t Sacinak,a Sophie-t pedig Szofinak,Szasza,ilyenek :D
a szembeszomszédunk két kiscsaj és az anyukájuk német és a nagyobbik lány neve is Sophie :D őt is csak Szofinak hívják,vagy a másik nevén,bár úgy ritkábban
13l
utolsó vagyok
ja és annyit még hozzátennék hogy miért vagy ilyen gonosz saját magaddal? szerintem nagyon gyönyör vagy :)
egy picit szerintem hasonlitassz Kristen Stewart-ra :D
látnál csak engem.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!