Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg érettségi után kezdődi...

Tényleg érettségi után kezdődik az élet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 21:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"a élettel" Már sose tudjuk meg, hogy vajon az érettségi beléd nevelt-e volna annyi kultúrát, hogy normálisan beszélj, és írj, és ne ilyen alpári módon. Nem "a", hanem "az"!

Mellesleg tényleg nem. Azt mondogatják, hogy szükség van a jó szakmunkásra, a diploma meg lószart sem ér, és felhozzák a példákat a diplomás munkanélküli ismerősökre. Nekem is van egy szarul kereső diplomás ismerősöm. Tudod, miből diplomázott? Kommunikáció. Van egy másik ismerősöm. Ő meg havi nettó 300 rugót keres. Tudod, miből diplomázott? Pénzügy, és számvitel. Diploma és diploma közt is van különbség. Ha többet lehetne keresni szakmával, mint egy tényleg jó diplomával, akkor nem lenne hiány a szakmunkások közt.

2010. júl. 5. 12:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Aki 400fős faluban lakik a :D istenháta mögött az ezt szokta meg...
2010. júl. 5. 17:45
 23/26 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 18:20 vtam
2010. júl. 5. 17:46
 24/26 anonim válasza:

én hiszek nektek, de szerintem én érettségi előtt is állati jól élek :D

semmit sem hagytam ki, ami adódott, már csak kevés dolog maradt hátra a "listán"

semmilyen akadálya nincs, hogy most is ugyan azt csináljam, mint más, érettségi után :)

18F

2010. júl. 7. 19:17
 25/26 anonim ***** válasza:
nekem kifejezetten eretsegi utan kezdodott AZ ELET, ha eddig is volt eleted eretsegi utan meg tutibb lesz, hidj nekem;)
2010. júl. 23. 17:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Van egy olyan, hogy sose tudhatod, hogy mimindent nem tudsz még!
2010. júl. 23. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!