Tényleg érettségi után kezdődik az élet?
Az élet nem akkor kezdődik meg hiszen akkor is volt élet amikor még nem voltál ezen a földön.
A saját életed pedig születésed pillanatában kezdődik és amikor meg halsz akkor ér véget.
Előző:
Elnézést a helyesírási hibákért, sosem voltam erős benne.
Ettől függetlenül megvan a véleményem, még ha te nem is fogadod el és "kötözködést" látsz csak benne.
Én kizárólag a kérdésre válaszoltam, ha a kérdező a "költözésről" kérdezett volna, akkor arra válaszolok.
Ha tényleg mindenki tudja mi az az élet, akkor kérlek mond el, neked mit jelent.
Asszem értem, elozo mire gondolt. Hogy mindig, az aktualis idopontban kell élveznunk az életet... Részben igy van, csak kb az érettségi utanra teszik azt, amikor nem vagy annyira kötve az "anyuci mit mond vajon?"-hoz, meg az "apuuci azt mondta"-hoz. Ha ahoz van kedved, hogy fejen
állva hugyozzál, akkor azt teszed, és magadnak kell elszamolnod a kovetkezményeivel.
Na akkor elmondom,hogy én miért kérdeztem:
Manapság 14-17 éves fiatalok mennek le egyedül a nyáron a Balatonra,buliznak,stb....stb...én itt vagyok 19 évesen,de úgymond én eddig nem buliztam,nem csináltam mindenféle hülyeséget,és úgy éreztem,hogy most már ehhez késő.kinőttem belőle,és csak a 14-18 éves koromban lehet élni,utána öreg vagyok már ezekhez.de azt mondta erre az egyik ismerősöm,hogy érettségi után kezdődik csak az élet.
akkor nem vagyok még elkésve,ahhoz,hogy 40 évesen visszagondolva ,hogy k.bas.ott jó fiatalkorom volt?
francokat:D utánna még legyen minimum egy szakmád:D
és amikortől elkezdel dolgozni és saját lábadra álsz nah majd onnantól kezdődik az életed;)
SZTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!