Mit kezdjek magammal? Teljesen életképtelen vagyok.
Sziasztok, 27 éves vagyok, budapesti és nő.
Alapjáraton nem gazdag, de jól élő család egyke gyereke, a szülők (együtt vannak) és a 4 nagyszülő és keresztszülők összes szeretete az enyém volt mindig.
Kedves, rendes és vagány gyerekként teljesen rám hagytak mindent, verekedhettem, sportolhattam, úgy öltözködtem, ahogy akartam, azt csináltam, amit akartam és utazni is volt lehetőségem.
Egyetlen elvárás a tanulás volt, amiben meg is feleltem. Általánosban 4,8 gimiben 4,5 fölött és végül egyetemre kellett mennem, mert hogy mindenki diplomás a családban.. Az nem számított, hogy a mérnöki kart 4 év helyett 8 alatt sikerült megcsinálni, de mindegy ez is megvan.
Vannak nyelvvizsgáim és jogosítványom.
Volt kettő hosszabb párkapcsolatom, egyikben sem kellett nekem sem dolgoznom se igazából nagyon megfelelnem, aztán nyilván tönkrementek az én hibámból, mert olyan motiválatlan vagyok.
A tanulás nem ment nehezen (egyetem más tészta) pénz meg mindig volt én meg közben lemaradtam fejlődésben a saját kortársaimhoz képest. Család-gyerek-munkahely-célok.
Most eljutottam odáig, hogy tanácstalan vagyok. Egyszerűen elkényeztetett vagy milyen.
Nem dolgoztam soha rendesen, járkáltam ismerősökhöz meg diákmelózni, de hogy 8 órában egy helyen sokáig, szabályozottan és rendesen..Na azt soha.
Akarni nem akarok, de úgy érzem kezdenem kell magammal valamit, jó pár éve egyszerűen csak „nyári szüneten” vagyok.
Minidig csak jövök, megyek, foglalkozom magammal,családommal,kutyámmal,pasimmal- ha éppen van.
De a semmittevéstől és utóbbi időben egyedül éléstől magányos és depressziós vagyok.
Nem tudom, hogy szedjem össze magam, mi motiválhatna, hogy érezhetném jól magam. Milyen munkát keressek, mivel kereshetnék jól.
Semmi nem érdekel. Semmilyen olyan hobbim nincs, amivel munkaként is foglalkoznék.
Van kezdőtőkének való pénzem, autóm és egészségem, de ötletem semmi. A szüleim normálissá de teljesen életképtelenné neveltek.
Hogyan tovább?
"Kiemelkedően jó kommukációs készségem van, sivatagban a homokot is el tudnám adni, nagyon meggyőző vagyok és az emberek szeretnek hallgatni"
Ez sok területen hasznos, főleg ha valami terméket (ingatlan, lakástakarék, nyugdíjpénztár, biztosítás, stb.) rá kell tukmálni a vevőre :)
Nem tétlenkedem teljesen.
Ugye megtanultam két idegen nyelvet felső szinten és megszereztem az A-s jogosítványt, jelenleg siklóernyő tanfolyamra járok.
Van tucat salsa és hip-hop "bizonyítványom", szóval, ha nem is hasznos, de discoban letépem a parkettát :))
Voltam kistucat főzőcske tanfolyamon..
Elfoglalom magam, járok különböző sportokra és foglalkozásokra, klubbokba, táncolni, sörözni, ismerkedni, túrázni, minden felé.
Csak komoly életcélom nincs és semmi, amivel szívesen foglalkoznék :(
Hát, a legtöbb embernek pont az az életcélja, hogy úgy élhessen, mint Te.:)
Nem is értem az elkeseredettséget.
Szerintem másokkal kéne törődnöd. Megtalálni azt a hátrányos helyzetű csoportot, ahol szükség lenne rád, ahol mások hasznára lehetnél.
Nem neveltek normálissá, ne is haragudj. Keresd meg a lelkedet, az hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!