Az gyerek rablâs hogy ha én elviszem anyámhoz magammal a lányunkat hogy ha a társam nem engedi? Velük élek oda adom a fizumat se házasok se élettársak nem vagyunk. Mondván hogy ott macska van.
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 22:22
2/14 anonim válasza:
nem. Az apának is joga van a gyermekével foglalkozni.
3/14 anonim válasza:
Szerintem azt anyja beleegyezése azért nem ártana.
4/14 anonim válasza:
Odaviszed és mondjuk egy óra múlva hazaviszed? Mennyi idős a gyerek? Hová van bejelentve a gyerek? Te hivatalosan is a gyerek apja vagy?
5/14 anonim válasza:
Nem az. Ugyanúgy a szülője vagy. Apja vagy anyja. Ez nem derül ki a kérdésből.
7/14 anonim válasza:
Ha egy háztartásban éltek, akkor szerintem van hozzá jogod, de azért az anyját előbb nem ártott volna megkérdezni erről. Hivatalosan is az apja vagy a gyereknek? Mert ez nem mellékes kérdés.
8/14 anonim válasza:
Azért nem vagytok házasok, mert náluk macska van?
9/14 anonim válasza:
Na, megjött a délelőtti macskás kérdés párja.
10/14 anonim válasza:
Tényleg, mi ez a fixáció a macskákkal kapcsolatban?
Ha a toxoplazmózistól fél mindenki, akkor ajánlom ezt a videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!