Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudom hogy introvertált...

Honnan tudom hogy introvertált vagy hangulatzavaros vagyok?

Figyelt kérdés
A társas életben egyre többször érzem magam akadályzottnak, viszont régebben nem volt ilyen problémám. A társaságok közepe voltam és imádtam. Lehet hogy kamaszkor után introvertálttá váltam, vagy pszichológushoz kéne fordulnom?
2018. jan. 7. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahogyan idősödsz, jobb esettel egyre éretteb és inteligensebb leszel. Gondolom te ennek jó példája vagy és nem szimpatizálsz a kortásaid szokásaival/beszédtémáival. Nem neveznélek sem introvertáltnak, sem pedig hangulatzavarosnak, egyszerűen csak nem passzolsz a nagy átlagba, ami abszolút nem probléma, hanem erény. Annyit tudok tanácsolni, hogy semmiképp se magad hibáztasd, és próbálj olyan emeberket találni akikkel tudsz azonosulni. És a lényeg, mások pillanatnyi elfogadása miatt ne változz meg, annál az egyedüllét is jobb.
2018. jan. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!