Mi van ha egy ember se nem extrovertált se nem introvertált?
Figyelt kérdés
Na, röviden:
Sokan azt is mondják, hogy ha több személyiségtípus is igaz rád, akkor az nem lehet érett személyiség, amivel én nem értek egyet, miért baj az ha mondjuk visszatérve az introvertált és extrovertált is igaz valakire, miért ne lehetne egy ember olyan hogy valamikor meglapulva visszahúzódik, néha meg a buli lelke is, miért lenne baj ha valaki mindkettőbe jól tudja érezni magát? Szerintem jó dolog több szemszögből is nézni a világot, szerintetek?
2017. máj. 23. 17:00
1/4 anonim válasza:
Ambivertált, teljesen normális. Szép is lenne a világ, ha csak szélsőségekből állna. Van egy link is, csak nekem alig jön be. [link]
3/4 anonim válasza:
A mai személyiségfelfogás nem kategóriákban (vagy típusokban) gondolkodik, hanem dimenziókban. Szóval nem az van, hogy van két doboz, az egyik az extravertált, a másik az introvertált, és mindenkinek valamelyikbe be kell férnie. Sokkal inkább lehet egy skálán elképzelni ezt, aminek az egyik vége az extraverzió, másik vége az introverzió, és valahol a kettő között helyezkedsz el. A személyiség nem statikus, hanem dinamikus, kölcsönösen hatnak egymásra a környezettel, a szituációkkal. Szóval igen, teljesen normális, ha bizonyos helyzetek ilyen, más helyzetek inkább olyan viselkedést váltanak ki belőled.
4/4 anonim válasza:
A linkeden az a kép ott legalul, az nagyon igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!