Az emberek többségének ellenszenvesek a zárkózott, félénk, visszahúzódó emberek?
És vannak barátaid, párod?
Sajnos igen, nem-igazán szeretik a visszahúzódó, csendes embereket, mert könnyű őket elnyomni és nem nyílnak meg könnyen.
Én is ilyen vagyok. De van párom és 1-2 barátom. Bár nem a legigazibbak a barátaim, de még mindig próbálok igaz barátságokat kötni, ha látom, hogy valakivel lehet és érdemes. :) A párom mindig az egyetlen akiben teljesen megbízom és aki így szeret, ahogy vagyok.
Ne add fel, lesz aki úgy szeret, ahogy vagy! A megfelelő embereknek meg fogsz nyílni és szeretni fognak, a többi ember ne érdekeljen!
Nem vagy egyedül ezzel, vannak még ilyen emberek mint te, de nem szabad ettől rosszul érezned magad. Keress olyan embereket, akik mellett önmagad lehetsz. :) Nem egyszerű, de találhatsz ilyen embereket, csak járj nyitott szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!