Miért ilyen az élet vagy mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Annyira unom már ezt a semmilyen életet. Nem tudok igazi sikereket elérni nem találok olyan embereket akikkel egymásra tudunk hangolódni. Olyan mintha én egy másik vilàgba tartoznék. Volt egy egész jó időszak az életemben az elmúlt fél év találtam barátnőt imádtam de ez nem volt kölcsönös. Nehezen nyitok az emberek felé amit úgy érzek azért van mert nem az vagyok aki lenni szeretnék. Nem tudok önmagam lenni ès olyan ridegnek érzem a világot a családdal is olyan hidegnek érzem a kapcsolatunkat mintha csak emberek élnének egymás mellett és mindenki tenné egymàsnak a szépet közben én meg mintha kívülről nézném őket. Túl sokat várok az élettől?2017. nov. 3. 20:29
11/13 anonim válasza:
Átéltem én is ezt, pontosan tudom miről beszélsz.
De rájöttem, hogy a kedvemet nem a körülmények befolyásolják, hanem az ahogy én állok a körülményekhez.
Tudom furcsán hangzik, de így van. Minden nap úgy keltem fel, hogy semmi értelme, jobb lenne ha meghalnék. Okot is találtam rá vagy százat.
De egykét könyv segítségével, plusz videómegosztón talált anyagok segítségével 180 fokot változott az életem. Mindennek tudok örülni, 3 év egyedüllét után sikerült kölcsönös szerelemre találnom. Nem a hibákat keresem az életben.
Tudom, ilyenkor nem mindig jó ez a "motivációs" duma, de ha megérted, hogy mitől van a jókedved és hogyan tudod tudatosan befolyásolni akkor nagy kincs lesz a kezedben. Mert megtalálod az életet.
12/13 A kérdező kommentje:
#10 ha netalán kedved van írhatsz privátot 😅 próbálom összeszedni magam és túllépni ezen az időszakon. Van egy vállalkozási ötletem ha azt elkezdem csinálni talán lesz mibe kapaszkodnom.
2017. nov. 8. 05:26
13/13 A kérdező kommentje:
#11 ujraolvastam a kommented és köszönöm. Most legalább a kedvem jobb lett egy pillanatra.
2018. febr. 4. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!