Hova lett a kezdeti lelkesedésem? Mi történt velem?
19 éves lány vagyok.
Általánosból, szakiskolába mentem rögtön, ahol 4 év után (2012-ben) letettem a pincér szakmát. Ezután eldöntöttem, hogy leérettségizem, és Főiskolára vagy Egyetemre megyek.
Tehát beíratkoztam egy 2 éves gimis képzésre!
Azóta már a kisujjamból kirázom a felvételi elvárásokat, a pontkalkulátort, és hogy egyes szakokra melyik tantárgyak a befolyásosak.
Szeptembertől egészen januárig hajtottam ( annyira azért mégsem), de félévkor 4 egész lett az átlagom. Elhatároztam, hogy nekem 2013 decemberében már a kezedmbe kell hogy legyen a nyelvvizsga.
Annyira akarom ezt, mint még soha semmit.
Ám mostanában a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott. Már nem élvezem az angolórákat, sem a történelmet, nincs kedvem tanulni, de ugyanúgy akarok továbbtanulni, csak valahogy azt várom, hogy az ölembe pottyanjon vagy nem tudom...
Szóval nem megértést várok, csupán tanácsot! Ilyenkor mit tegyek? Volt már veletek is ilyen? Kérlek segítsetek! :(
Minden válaszolónak zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!