Kezdeti anorexia?!

Figyelt kérdés

Régen is voltak ezzel gondjaim,egy ideig elmúlt,aztán visszajött. Hozzáteszem ez szerintem az évszakokhoz köthető,mert télen takar a ruha,nem foglalkozok az alakommal,de a nyár közeledtével mindig újra visszatérnek a gondok.

Néha alig eszek valamit és mellette intenzíven edzek,aztán egyik napról a másikra nem tudok ellenállni a kajáknak és mindent összezabálok. Ettől borzasztó bűntudatom van,előfordult hánytatás is. Ez a kettő állandóan váltakozik,és előbb utóbb kikészíti a szervezetem. Idén még nem következett ez be,de kisebb mértékben már kezd újra visszatérni. Éppen ma teljesen besokalltam(tudom vékony vagyok mégis nagy disznónak látom magamat),és megint elhatároztam,hogy holnaptól kezdve csak zöldségen,rizsen,csirkén,tojáson,halon fogok élni. Ezzel még nem is lenne probléma,megfelelő mennyiségű kalóriát ezekkel az ételekkel be lehet vinni,én viszont annyira be vagyok zsongva hogy lefogyjak,hogy még ezekből is iszonyat kevés mennyiséget viszek be,mellette pedig intenzíven edzek. Érzem is,hogy ilyenkor edzésről-edzésre egyre gyengébb vagyok. !Viszont!,ha 1 nap is megfelelő mértékű kalóriát viszek be,akkor olyan bűntudatom támad,amitől kikészülök lelkileg,ilyenkor a következő napokban 1-2 falat valamit eszek. Na és ilyenkor jön a mélypont,a szervezetem annyira kívánja a szénhidrátot,hogy 1-2 napon belül annyit elkezdek zabálni hízlaló kajákból,hogy az borzasztó. Aztán kezdődik minden előröl,örök körforgásban. Ez most anorexia lenne?

16/L

2013. febr. 24. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Az. Ne legyél hülye tyúk, egyél rendesen. A ginya az ginya, ne akarj olyan lenni. Akin van egy kis egészséges zsír, azt ezerszer jobban szereti mindenki.
2013. febr. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!