Hízhattam valamennyit ettől a mennyiségtől?
Ma reggel megettem egy barackot, és utána kis paradicsomszósz, meg sajt, meg ilyesmik-et ettem. És 6 óra előtt nem sokkal sikerült meg ennem 5 abonettet, és 3 kis húsgolyót.. aztán megettem 4 kis diós csigát, meg egy olyan cukros tetejű csigát.. :( A reggeli súlyomhoz képest felment egy kilót, de félek, hogy reggelre nem fog lemenni...
Amúgy is problémáim vannak a táplálkozással, de most senkit nem akartam felhívni, úgyhogy gondoltam, hogy itt kérdezem meg, de akkor szerintetek ez most rajtam fog maradni?
Ja és amúgy szedek szűz kapszulát, úgyhogy gyorsan be is szedtem kettőt ezek után.
Egy szomorú és elkeseredett 16 éves
Jó lenne, ha szakemberhez fordulnál, szólnál a szüleidnek, mert ez olyan mértékű problémákat okozhat a későbbiekben, hogy pszichésen és egészségileg is belerokkanhatsz.
Azért vagy ilyen, mert szépségfasizmus van a világban, és minden emberre hat, de ellen kell állni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!