Miért ilyen az élet vagy mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Annyira unom már ezt a semmilyen életet. Nem tudok igazi sikereket elérni nem találok olyan embereket akikkel egymásra tudunk hangolódni. Olyan mintha én egy másik vilàgba tartoznék. Volt egy egész jó időszak az életemben az elmúlt fél év találtam barátnőt imádtam de ez nem volt kölcsönös. Nehezen nyitok az emberek felé amit úgy érzek azért van mert nem az vagyok aki lenni szeretnék. Nem tudok önmagam lenni ès olyan ridegnek érzem a világot a családdal is olyan hidegnek érzem a kapcsolatunkat mintha csak emberek élnének egymás mellett és mindenki tenné egymàsnak a szépet közben én meg mintha kívülről nézném őket. Túl sokat várok az élettől?2017. nov. 3. 20:29
1/13 anonim válasza:
Egyszerűen csak még nem találtad meg önmagad, vagy azt ami motiválna. De hidd el ha az a valami, vagy valaki megvan teljesen más értelmet nyer az életed :) kitartást és hidd el, minden úgy alakul ahogy lenne kell
2/13 anonim válasza:
1. Szedd össze magad, és gondolkozz el rajta h ki vagy, és mit akarsz
2.Ne légy introveltált, légy nyitotabb.
3.Az is segítene ha elmondanád hogy hány éves vagy 😅
4.Ne félj beszélni az emberekkel!
5.szerezz barátokat! Biztosan fogsz találni! Biztosan valakinél megtalálod azt amit kerestél!
6.soha ne add fel!
Sok sikert tesó! :)
3/13 A kérdező kommentje:
22 vagyok. Hát nem tudom hol találnék barátokat mikor ennyi idősen senkim sincs. Az barátnőmet imádtam egyedül csak őt neki is szinte csak én vagyok de ő sem szeret. Nem tudom mi a módja annak hogy sikeres legyek ès elégedett önmagammal. Ha az meglenne azt hiszem minden jobban menne talán még a barátnőm se hagyott volna el mert jobb lenne a kisugárzásom gondolom a belső káoszt azért megérzik az embrek is.
2017. nov. 3. 21:17
4/13 anonim válasza:
Nekem vannak barátaim, társaságom, de még is majdnem teljesen így érzem magam. Már évek óta.
5/13 A kérdező kommentje:
Részvétem. Nem tudom mit lehetne tenni ez ellen. Komolyan úgy vagyok vele hogy ha elég pénzem lenne csak elköltöznék egy másik országba egy tengerparthoz közel meg vennék egyet az exemnek is ennyivel is megkönnyíteném az életét hogy az egyik álmát valóra vàltottam. Kifizetném anyám banki tartozását igaz talán akkor sem lennék sokkal boldogabb de jobb lenne mint most csak úgy élnék a semmibe nap nap után és nem érdekelne már semmi. .
2017. nov. 4. 16:16
6/13 anonim válasza:
Sikeres úgy lehetsz, ha reális célokat tűzöl ki magad elé, és azokat el is éred, ha a fene fenét eszik is. Nincs könnyebb út! De ez a jó benne, mert minél nehezebb elérni, annál nagyobb boldogsággal jár az elérése.
7/13 anonim válasza:
@16:37
Vagy éppen depresszióba hajszolja az embert a folyamatos kudarcokkal.
8/13 anonim válasza:
Nem vársz túl sokat, és szerintem tök jó,hogy nem akarsz "beállni a sorba", ez klassz szerintem. Egyébként azt hiszem, a te embertípusod később fogja megtalálni a saját közegét; talán 20-36 év között. De utána már én gondolom, hogy jó lesz; ha már meglesz a helyed a Világban, a saját utad, akkor utána már hasonló érdeklődési körű, beállítódású, mentalitású emberekkel is fogsz találkozni, akik között sok a barát.
9/13 A kérdező kommentje:
Úgy érzem bármit teszek nem leszek elég jó soha, a folyamatos kudarcok a csalódások az emberek, minden. Nem is tudom már miért éri meg élni. Úgysem lesz olyan életem amilyet én akarok akkor mi értelme?
2017. nov. 5. 21:01
10/13 anonim válasza:
kérdező, te vagy a lelki társam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!