Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem úgy, ahányszor...

Miért érzem úgy, ahányszor csak meglátok egy fiatal férfit babakocsit tolni, hogy "Jézusom, mekkora egy balek! "?

Figyelt kérdés
Az ilyenről mindig azt gondolom, hogy "no, ezt is bekötötték a kocsi elé. Most már ő is más szekerét húzza, más életét éli, más életcélját valósítja meg, nem pedig a sajátját". És ezért sajnálni kezdem és megerősítem magamban, hogy ez velem nem fordulhat elő. Szerintetek normális, érthető dolog ez nálam, vagy már beteges?

2017. szept. 12. 08:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
100%

Én valahol megértelek, pedig én úgy tervezem, ha gyerekem lesz még otthon is szeretnék maradni vele egy ideig.

Hidd el, hogy sokkal nagyobb balek, aki csak a pénzt lapátolja haza az otthon ülő feleségének. Az is más szekerét húzza, de minden jóból kimarad.

De én sem akarok még gyereket, ezért tőlem is idegen a dolog. Mondjuk azt sem bírom amikor facen egyesek állandóan a gyerekeikről posztolnak képet, hogy pelenkázzák meg ilyenek. Ki a f'sz kíváncsi rá?:D

Ne akadj fenn rajta csak élvezd az életet, szórakozz, én is azt teszem.

2017. szept. 12. 12:49
 42/43 anonim ***** válasza:
Nem kell sajnálkoznod miatta, az az ő élete, ez meg a tiéd. Semmi közöd ahhoz, hogy egy idegen férfi húzott-e kotont vagy nem. Téged senki nem kötelez arra, hogy gyereked legyen, de ha másnak van, az meg az ő dolga, ettől te nem vagy sem kevesebb, sem több.
2017. szept. 15. 23:00
 43/43 Metionin ***** válasza:
18%

Valószínűleg azért, mert te nem akarsz gyereket. Ettől más még akarhat, sosem tudhatod, hogy az illető fickó örömmel tolja-e azt a babakocsit. Mindenki mástól boldog, hidd el hogy van férfi, aki akarta a gyerekét és szereti is. Ettől neked még nem kell beállni közéjük, hála az égnek gyereket csinálni nem kötelező.

Én nő vagyok, nem akarok gyereket és tök jó érzés, amikor eszembe jut, hogy a jelenben élek, ahol már nem kell kötelezően szülni. Tisztában vagyok vele, hogy ettől függetlenül a nők nagy része akar és szül is gyereket és hogy ők ettől boldogok, de ha meglátok egy gyerekes anyukát, óhatatlanul is mindig az jut eszembe, hogy de jó hogy nekem nincs. Nem sajnálom őket vagy ilyesmi, hiszen nekik ez nyilván öröm, de egyúttal minden alkalommal eltölt egy jó érzés attól hogy nekem ezt nem kell majd csinálnom.

2017. szept. 16. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.