Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem úgy, ahányszor...

Miért érzem úgy, ahányszor csak meglátok egy fiatal férfit babakocsit tolni, hogy "Jézusom, mekkora egy balek! "?

Figyelt kérdés
Az ilyenről mindig azt gondolom, hogy "no, ezt is bekötötték a kocsi elé. Most már ő is más szekerét húzza, más életét éli, más életcélját valósítja meg, nem pedig a sajátját". És ezért sajnálni kezdem és megerősítem magamban, hogy ez velem nem fordulhat elő. Szerintetek normális, érthető dolog ez nálam, vagy már beteges?

2017. szept. 12. 08:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Igazából neked fogalmad sincs az önmegvalósítás fogalmáról.A pici agyaddal azon gondolkodj el , hogy az mindenkinek mást jelent. A szüleidnek lehet az volt , hogy egy elkényeztetett majmot hozzanak létre a jövő számára és sikerült is. Mindenkinek más az értékrendje. Lehet te majd nagy karriert futsz be anyuka,apuka hátszelén, de sokkal boldogtalanabb életed lesz mint neki.
2017. szept. 12. 10:15
 22/43 anonim ***** válasza:
3%

#22-es miert lenne boldogtalanabb elete neki tutira?

Nekem is peldaul a karrier,habzsi dozsi jelenti a boldogsagot.

AMugy meg mindig jobb,hogy idejeben felismerte o is hogy nem valo nekunk gyerek,mert megszivna,pokol lenne az elete,mert gondolnek egyet es elhagynam oket,mert mashol peldaul jobb a fizetes vagy elet,es ha a parom nem jonne en akkor is mennek,tehat ergo elhagynam oket azonnal.

Nagyon jol meg kell gondolni a gyerekvallalast,nekem gyermekatok lenne nem aldas.

De nem nezem azt akinek van,csak sokszor latom,hogy boldogtalan a srac az arcan latszik,mert igazabol masra vagyik,de sajnos ott az utanfuto es tonkrement az elete,mert ilyen is van nem is hinnetek mennyi.

A srac kigurcoli a beleit,low level munkakkal amivel aprot se keres meg,otthon laknak panelba akar szulokkel es nevelhetnek egy gyereket,hat nem hinnem kicsattan a boldogsagtol amikor fillerre pontosan ki kell szamolni,hogy mwennyi TESCO gazdasagos moslekot vehetnek meg meg ki van merve a fejadag,plusz nincs mindennap hus hanem krumplis tesztaznak amitol hiznak mint a bankbetete aki karriert epit.

2017. szept. 12. 10:21
 23/43 anonim válasza:
100%
Minek hagyjátok magatokat provokálni...
2017. szept. 12. 10:31
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Jó ez a téma! 😊 Egy folytában röhögök.

19-es, majdnem mellé nyeltem a szendvicset, ezt megaszontad. 😅😅

De, mennyi gyökér van! A kérdező meg az utcsó 44%, ti nagyobb prolik vagytok, mint akiket fikáztok. 😊

Tullképpen azt mondjátok, h akinek családja/gyereke van, légyen az férfi vagy nő, az elbaxta az életét, egy szerencsétlen balfassz, szarevő lesz. 😊

Hát, érdekes. 😅

2017. szept. 12. 10:35
 25/43 anonim válasza:
Én is szoktam fiatal férfi létemre babakocsit tolni, bár nem az én gyerekeimét.
2017. szept. 12. 10:37
 26/43 anonim válasza:
84%
A 44% os tuti a kerdezo ugyan olyan stilusban ir sajat magat erositgeti szanalmas :D
2017. szept. 12. 10:39
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

#25-os nem ezt mondtam,csak azt,hogy RENGETEG ESETBEN ezt latom meg hallom,igazabol a srac nem boldog es a hata kozepere kivanja a gyereket,a sajat fulemmel hallottam tobbszor is.

Hogy nem gondoltak at,hogy beleugrottak nem aludtak ra 10-t legalabb,nem is gondoltak volna,hogy ennyi lemondas meg ennyi szivas.

Proli szo jelentesevel tisztaban vagy-e?

Mert ha megfigyeled a gazdagabb sikeresebb retegben sokkal kesobb jon a gyerek a legtobb esetben,beszelgettem errol sikeres emberekkel,mar regota nagy labon elnek,vallaltak gyereket EGY gyereket,es o is bevallotta,hogy kemeny dolog ez,anyagilag nekik nem,de o is latja,hogy es mondta,hogy nem erti,hogy a szegenyebb reteg hogy kepes vallalni gyereket miert felelotlen,mert mondja,hogy sok penzbe kerul.

Egy gazdag sikeres ember mondta.

2017. szept. 12. 10:43
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

8-as: "Még jó, hogy apád nem így gondolkozott..."

Szerintem meg inkább kár!

2017. szept. 12. 10:45
 29/43 anonim ***** válasza:
23# Nálatok a lehet azt Jelenti "tutira"? Nagy karier lehet a tiéd.😂
2017. szept. 12. 10:45
 30/43 anonim ***** válasza:
8%

Nőként mondom, hogy normális.

Én a 3-4 gyerekes anyukákra tudok ránézni így, akik 45 évesen úgy néznek ki mint egy 60 éves málhás szamár.

2017. szept. 12. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!