Miért érzem úgy, ahányszor csak meglátok egy fiatal férfit babakocsit tolni, hogy "Jézusom, mekkora egy balek! "?
#22-es miert lenne boldogtalanabb elete neki tutira?
Nekem is peldaul a karrier,habzsi dozsi jelenti a boldogsagot.
AMugy meg mindig jobb,hogy idejeben felismerte o is hogy nem valo nekunk gyerek,mert megszivna,pokol lenne az elete,mert gondolnek egyet es elhagynam oket,mert mashol peldaul jobb a fizetes vagy elet,es ha a parom nem jonne en akkor is mennek,tehat ergo elhagynam oket azonnal.
Nagyon jol meg kell gondolni a gyerekvallalast,nekem gyermekatok lenne nem aldas.
De nem nezem azt akinek van,csak sokszor latom,hogy boldogtalan a srac az arcan latszik,mert igazabol masra vagyik,de sajnos ott az utanfuto es tonkrement az elete,mert ilyen is van nem is hinnetek mennyi.
A srac kigurcoli a beleit,low level munkakkal amivel aprot se keres meg,otthon laknak panelba akar szulokkel es nevelhetnek egy gyereket,hat nem hinnem kicsattan a boldogsagtol amikor fillerre pontosan ki kell szamolni,hogy mwennyi TESCO gazdasagos moslekot vehetnek meg meg ki van merve a fejadag,plusz nincs mindennap hus hanem krumplis tesztaznak amitol hiznak mint a bankbetete aki karriert epit.
Jó ez a téma! 😊 Egy folytában röhögök.
19-es, majdnem mellé nyeltem a szendvicset, ezt megaszontad. 😅😅
De, mennyi gyökér van! A kérdező meg az utcsó 44%, ti nagyobb prolik vagytok, mint akiket fikáztok. 😊
Tullképpen azt mondjátok, h akinek családja/gyereke van, légyen az férfi vagy nő, az elbaxta az életét, egy szerencsétlen balfassz, szarevő lesz. 😊
Hát, érdekes. 😅
#25-os nem ezt mondtam,csak azt,hogy RENGETEG ESETBEN ezt latom meg hallom,igazabol a srac nem boldog es a hata kozepere kivanja a gyereket,a sajat fulemmel hallottam tobbszor is.
Hogy nem gondoltak at,hogy beleugrottak nem aludtak ra 10-t legalabb,nem is gondoltak volna,hogy ennyi lemondas meg ennyi szivas.
Proli szo jelentesevel tisztaban vagy-e?
Mert ha megfigyeled a gazdagabb sikeresebb retegben sokkal kesobb jon a gyerek a legtobb esetben,beszelgettem errol sikeres emberekkel,mar regota nagy labon elnek,vallaltak gyereket EGY gyereket,es o is bevallotta,hogy kemeny dolog ez,anyagilag nekik nem,de o is latja,hogy es mondta,hogy nem erti,hogy a szegenyebb reteg hogy kepes vallalni gyereket miert felelotlen,mert mondja,hogy sok penzbe kerul.
Egy gazdag sikeres ember mondta.
8-as: "Még jó, hogy apád nem így gondolkozott..."
Szerintem meg inkább kár!
Nőként mondom, hogy normális.
Én a 3-4 gyerekes anyukákra tudok ránézni így, akik 45 évesen úgy néznek ki mint egy 60 éves málhás szamár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!